Професійний хуліган у виконавчій службі Луцька — цієї ночі він записав в «актив» 52-й і 53-й адмінпротоколи
Волинь

Професійний хуліган у виконавчій службі Луцька — цієї ночі він записав в «актив» 52-й і 53-й адмінпротоколи

1 березня 2016, 23:36
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні близько 2 години ночі патрульні приїхали на автостанцію Луцька щоб втихомирити нетверезого чоловіка, який розбив скло у вхідних дверях установи. Прибувши на місце, патрульні побачили, що чоловіку й самому потрібна допомога – у нього ззаду була розсічена голова, проте він продовжував виявляти агресію, вигукувати погрози і порвав на собі сорочку.

Як зазначають у прес-службі Управління патрульної поліції Луцька, правопорушника зрештою доставили в міську лікарню, де йому забинтували голову. При цьому чоловік продовжував дебоширити і намагався вдарити лікаря. Тож на хулігана надягли кайданки і доправили його у наркодиспансер. За інформацією лікарів, чоловік мав явні ознаки не лише сильного алкогольного, а й наркотичного сп’яніння, однак у наркодиспансері в матеріалах прописали «легкий ступінь алкогольного сп’яніння».
На нього патрульні винесли протоколи за статтями 178 (поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) та 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції при виконанні ним службових обов'язків) КУпАП.
Як з’ясувалось, на правопорушника 1985 року народження раніше вже складали 52 протоколи за різні правопорушення: від крадіжок до водіння в нетверезому стані й порушення громадського порядку. Але найцікавіше, що він працює у міській виконавчій службі управління юстиції Міністерства юстиції України.

Як вже встигли підмітити користувачі соцмереж, на кожен рік повнолітнього життя хулігана (від 18 років) випадає в середньому по чотири протоколи за різного роду порушення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися