На чемпіонат мотивації не вистачило
Волинь

На чемпіонат мотивації не вистачило

7 березня 2016, 03:00
0
0
Сподобалось?
0

Якщо у попередньому кубковому матчі футболістам «Волині» мотивацію було шукати легше – теоретично лучани ще можуть досягнути вершин у цьому турнірі, то у чемпіонаті, після штрафних санкцій зі зняттям очок і з перспективою другої ліги, тренерському штабу лучан мотивацію буде шукати набагато складніше.

«Металіст» – «Волинь» – 3:0

Голи: 1:0 – Полянський (8), 2:0 – Прийомов (44), 3:0 – Родіч (90+5).

«Металіст»: 1. Каневцев, 42. Зубейко, 2. Полянський, 13. Зотько, 7. Бобко, 12. Касьянов (15. Рижук, 90+6), 21. Харатін (49. Ралюченко, 90+3), 11. Третьяков, 95. Соболь, 20. Каплієнко (55. Родіч, 63), 80. Прийомов – к.

«Волинь»: 42. Неділько, 26. Р. Никитюк (69. Дудік, 46), 24. Горопевшек, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 14. Польовий, 90. Богданов, 9. Мемешев – к, 30. Гуменюк (38. Петров, 84), 29. Діденко, 45. Шаповал (48. Чепелюк, 65).

«Металіст» і «Волинь» нині перебувають у схожих ситуаціях. Харківський клуб також лихоманить і до кінця його доля невідома. Команда втратила уже практично усіх своїх ключових гравців, і головному наставнику Олександру Севідову доводиться шукати підсилення лише у найближчому резерві. В принципі, це стосується і «Волині» після зимових кадрових втрат будь-яка травма чи дискваліфікація футболіста основи відкриває дорогу у великий футбол молодим вихованцям клубу, адже лавка запасних у Віталія Кварцяного практично відсутня. У матчі взяли участь кілька дебютантів елітного дивізіону в складах обох суперників.

Хоча у «Волині» склад був можливо навіть сильнішим, проте «Металіст» мав більше бажання, можливо тому, що грав удома. Та й сама гра склалася таким чином, що уже зі стартових хвилин підопічні Кварцяного опинилися у ролі наздоганяючих. Уже в дебюті зустрічі Полянський відкрив рахунок після розіграшу кутового. Загалом господарі атакували більше і гостріше, проте реалізували не все, що мали. Так автор другого голу наприкінці першого тайму Прийомов, перед тим змарнував ще один супер-шанс, не втрапивши у ворота з 5 метрів.

Комбінаційний футбол у «Волині» не клеївся. Натомість Богданов, пригадуючи свій гол у кубковому матчі із «Зорею», систематично пострілював по воротах Каневцева з середньої та дальньої відстаней. Практично завжди виходило дуже небезпечно. Але чогось трошки завжди не вистачало – м’яч то летів поруч з каркасом воріт, то свою команду рятував Каневцев. Лмше на початку другого тайму лучани заграли гостріше. В атаку побіг Горопевшек і запустив головою «круглого» у стійку. «Волинь» до останнього не втрачала надії бодай скоротити рахунок у грі, проте отримувала у відповідь разючі контратаки. Зрештою підопічні Кварцяного так і не забили, а от господарі поля дочекалися свого шансу і вже у компенсований час довели перевагу у рахунку до 3:0.

https://www.youtube.com/watch?v=5KqiwugLl6s


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися