У Миколаєві «Волиньбаскет-WOG» провалив одну чверть і програв увесь матч
Волинь

У Миколаєві «Волиньбаскет-WOG» провалив одну чверть і програв увесь матч

7 березня 2016, 09:58
0
0
Сподобалось?
0

Після сенсаційної перемоги у Черкасах «Волиньбаскет-WOG» завітав до Миколаєва. На даний момент це рівний суперник для луцької команди. Перша половина гри підтвердила цю тезу.

Команди почали достатньо активно, і перша чверть видалася гострою та результативною. Хоча старт був за господарями, проте на фініш 10-хвилинки першими прийшли саме «лицарі». У другій чверті шальки терезів уже трохи хитнулися у бік МБК «Миколаїв». Зрештою «корабели» пішли на велику перерву маючи відрив у два очки.

Рахунок 39:37 обіцяв уболівальникам і надалі цікавий та безкомпромісний баскетбол. Проте у третій чверті гравців «Волиньбаскет-WOG» ніби підмінили. Мінімум кожна друга атака «лицарів» закінчувалася безглуздими втратами м’яча. А «корабели» цим сповна скористувалися, вирішивши долю матчу у цій десятихвилинці, довівши перевагу до 16 очок. Остання чверть перетворилася на формальність. Команди вже грали у своє задоволення. Миколаївці записали на свій рахунок два слем-данки, лучанин Микола Полюляк закинув ледь не з роздягальні фантастичну «трьошку». У підсумку табло зафіксувало рахунок 85:74 (21:22, 18:15, 26:12, 20:25) на користь господарів майданчика.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися