У Луцьку вивчатимуть англійську за допомогою кіно
Волинь

У Луцьку вивчатимуть англійську за допомогою кіно

7 березня 2016, 10:51
0
1
Сподобалось?
1

Луцька молодь зможе переглянути серію відомого британського серіалу «Шерлок» мовою оригіналу. Кіноперегляд пройде в рамках проекту EnglishOК, який здійснюється за підтримки програми «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа».

«EnglishOК Movie» відбудеться у суботу, 12 березня, в дизайн-студії «The room» (ТЦ Буратіно 1-ий поверх, вул. Винниченка, 4). Початок о 18:00 год. Організатори обіцяють багато цікавих сюрпризів.

«Оскільки 13 березня відбудеться EnglishOk на тему Великої Британії, для EnglishOk Movie  ми вирішили обрати саме британський фільм, де дія відбувається безпосередньо в Лондоні та актори розмовляють з британським акцентом», - каже одна з організаторів Юлія Піскорська. 

Вхід безкоштовний, попередня реєстрація за поcиланням https://docs.google.com/forms/d/13aR1YIcX1xJuBrbu_XLVvcPoIv0hjpkoVCiK2KZpid8/viewform

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 066- 526-16-31 – Юлія, 093-74 8-03-32– Катерина.

А також слідкуйте за деталями в групі в Вконтакті http://vk.com/englishok_lutsk або на facebook  https://www.facebook.com/groups/546816068832580/


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися