Як святкували 8 березня жінки 14 бригади на передовій
Волинь

Як святкували 8 березня жінки 14 бригади на передовій

10 березня 2016, 11:41
0
0
Сподобалось?
0

Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади доклали максимум зусиль, аби свято весни було незабутнім для жінок нашої військової частини. На святковому шикуванні жінки-військовослужбовці приймали вітання з нагоди 8 березня: грамоти, пам’ятні медалі «Чарівна сила України» та квіти від командування військової частини, грамоти – від керівництва оперативно-тактичного угрупування «Маріуполь», а також почесні грамоти – від військово-цивільної адміністрації Донецької області.

Далі свято продовжилося у місцевому будинку культури, де відбувся концерт. Представники командування військової частини від імені всього особового складу привітали присутніх в залі представниць прекрасної половини зі святом 8 Березня, побажали миру, добра, радості, любові та Божого благословення. Також було вручено грамоти від командування частини за плідну співпрацю з військовою частиною й квіти. В доповнення свята юні артистки отримали торти та багато інших солодких подарунків. У відповідь представники місцевої влади подякували військовослужбовцям 14 окремої механізованої бригади за те, що бережуть спокій та мир на донецькій землі.

Про це повідомила прес-офіцер 14 ОМБР Надія Замрига.
А напередодні Міжнародного свята прав жінок та миру начальник клубу 14 окремої механізованої бригади старший лейтенант Яна Капуста була запрошена на урочистості в Головне управління Національної поліції в місто Маріуполь, де їй вручили квіти та цінний подарунок – годинник. 
Сонячна й по-весняному тепла погода 8 березня вселяє в наші серця віру й надію, що вже наступне свято Весни ми відзначатимемо в мирній країні, де не лунатимуть вибухи, а буде чути лише радісний дитячий сміх, спів пташок і всі ми будемо впевнено дивитися у своє майбутнє, у майбутнє нашої України!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися