«Волині» трохи не вистачило, щоб перемогти у Києві «Олімпік»
Волинь

«Волині» трохи не вистачило, щоб перемогти у Києві «Олімпік»

20 березня 2016, 20:55
0
0
Сподобалось?
0

Заручившись серйозною уболівальницькою підтримкою (до Києва, де на стадіоні імені Баннікова проводить свої домашні матчі донецький «Олімпік», вирушила солідна фан-група з Луцька та Ковеля), луцька «Волинь» приїхала до столиці за максимальним результатом. У стартовому складі було одразу три номінальних форварди, а півзахист був заточений під атаку. Матч команді Кварцяного вдався. І хоча свої корективи вносила погода, та все ж футболу не зруйнувала.

«Олімпік» – «Волинь» – 1:1

Голи: 1:0 – Матяж (51), 1:1 – Польовий (54).

«Олімпік»: 1. Махарадзе, 3. Парцванія, 4. Гришко – к, 5. Опря, 9. Гошкодеря, 11. Моха, 14. Поступаленко (89. Волков, 88), 20. Матяж (7. Драченко, 70), 24. Федорів, 34. Танчик (17. Шестаков, 59), 50. Конде.

«Волинь»: 1. Шуст, 90. Богданов, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 14. Польовий, 4. Кравченко – к, 18. Логінов, 9. Мемешев (47. Романюк, 90+1), 94. Хомченко, 29. Діденко (38. Петров, 83), 89. Козьбан (30. Гуменюк, 68).

Перший тайм можна цілком віднести в актив «хрестоносців». Підопічні Віталія Кварцяного більше атакували, номінальні господарі, які почувалися за суперової фанатської підтримки з Волині, виглядали дещо розгубленими. Перший шанс відзначитися мав Жуніч, який прийшов у штрафний майданчик «Олімпіка» на подачу від кутового. Івіца виграв підбирання, але пробив невлучно по воротах, які обороняв польовий гравець. Пострілював з дальньої та середньої дистанції Богданов.

Але по-справжньому команди вкусили одна одну тільки перед самим свистком на перерву. На 44-й хвилині міг вийти вперед «Олімпік», якби Танчик реалізував вихід на побачення з Шустом. Однак голкіпер лучан переграти себе не дозволив. Ще більш переконливий момент був у «Волині» уже у компенсований час. Лучани влаштували розстріл воріт донеччан. Справжнім героєм цього епізоду став голкіпер «Олімпіка» Махарадзе. Він почергово відбив три удари від Логінова, Мемешева і Діденка, а коли страж воріт вже був безсилий удар Кравченка на себе самовіддано прийняв Парцванія. А перед тим ще був заблокований захисниками удар Хомченка.

«Волинь» несподівано пропустила на початку другого тайму. Господарям поля вдалася швидка атака, а ось лучан цього разу підвів засніжений газон, і, зрештою, Матяж з комфортної позиції «пробив» Шуста. "Волинь" на довго у боргу не лишилася. Польовий реалізував один з численний штрафних, які заробила у цьому матчі команда Кварцяного. Загалом саме лучани були ближчі до того, щоб вирвати перемогу. З близької відстані поворотах Махарадзе головою пробив Діденко, але трохи невлучно. Продовжував пострілювати здалеку Богданов, одного разу Махарадзе не без проблем перевів «круглого» на кутовий. У господарів поля теж виник напівмомент, який загубив Поступаленко.

https://www.youtube.com/watch?v=F0iSOxjUQcw


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися