Провели в останню путь айдарівця Романа Луцюка, який помер через важке поранення
Волинь

Провели в останню путь айдарівця Романа Луцюка, який помер через важке поранення

26 березня 2016, 22:33
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на Театральному майдані Луцька зібралися сотні лучан. Нагода була сумна – проводжали в останню путь бійця «Айдару» Романа Луцюка. Він помер у ніч з 19 на 20 березня після тривалого лікування від важких поранень у США. В Америці тіло українського Героя з почестями супроводили в аеропорт і відправили в Україну. На рідну Волинь тіло Романа Луцюка була доставлене сьогодні вночі. Спершу труну відвезли у село Шклінь Горохівського району, де народився померлий. Односельчани зустрічали Романа Луцюка стоячи на колінах. Згодом тіло привезли у Луцьк для відання останніх почестей.

У верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбулося відспівування Героя, яке провів митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Потім на Театральному майдані відбулася громадянська панахида. Добрі слова про Романа Луцюка лунали від його побратимів. Зокрема колишній айдарівець, а нині нардеп Ігор Лапін, пригадав про спільну службу і про бій, в якому Луцюк отримав перше поранення у руку.

Присутні вшанували пам'ять про Романа Луцюка хвилиною мовчання, а потому труну з тілом доправили на міське кладовище у село Гаразджа. Тут Роман Луцюк зайняв своє місце поруч з десятками інших полеглих Героїв війни з Росією.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися