«Волиньбаскет-WOG» виграв битву за плей-офф
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» виграв битву за плей-офф

26 березня 2016, 22:56
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні у Луцьку відбувся, можна сказати, головний поєдинок для «Волиньбаскет-WOG» першої частини чемпіонату. «Лицарі» приймали в столичний «ІНФІЗ», з яким до останнього моменту вели заочну боротьбу за останню путівку у раунд плей-офф. Лучани до очної зустрічі мали на одну перемогу у регулярній першості більше, проте поразка від «студентів» практично викидала «Волиньбаскет-WOG» з подальшої боротьби.

У цілому, слід зазначити, психологічно баскетболісти луцького клубу виявилися готовими до вирішальної сутички з суперником. І хоча й не без проблем, та все ж контролювали перебіг подій на паркеті обласної дитячо-юнацької спортшколи.

Найбільш нервовою виявилася перша чверть матчу. Команди на емоціях видали непогану результативність. Спершу рвонули вперед гості, але у «лицарів» пішли дальні кидки, і вже до середини чверті в ролі відстаючих були кияни. Зрештою 10-хвилинка закінчилася внічию – 24:24! У другій чверті «Волиньбаскет-WOG» знову намагався піти у відрив, проте до великої перерви зміг заробити лише невеличкий гандикап у три очки. Третя чверть не внесла великих змін у картину гри. Зрештою, перед вирішальною 10-хвилинкою перевага лучан збільшилася ще на один пункт.

Зрозуміло, що 4 очки для баскетболу це практично нічого. Тож фінальна 10 хвилинка, яка, за суттю. була головною для обох в усьому сезоні, була дуже емоційною. Нерви у «лицарів» виявилися знову трошки міцнішими. У підсумку перемога за «Волиньбаскет-WOG» - 86:78 (24:24, 23:20, 22:21, 17:13).

Уже зараз можна сказати, що завдання мінімум на сезон луцька команда виконала. Попереду в регулярному чемпіонаті у «Волиньбаскет-WOG» лише один матч – в дома з «Кривбасом». «ІНФІЗ», який має тепер на дві перемоги менше ніж у лучан, проведе ще три поєдинки. Щоб випередити лучан, киянам потрібно перемагати мінімум у двох.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися