«Волиньбаскет-WOG» закінчив регулярний чемпіонат поразкою від претендента на чемпіонство
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» закінчив регулярний чемпіонат поразкою від претендента на чемпіонство

28 березня 2016, 11:25
0
0
Сподобалось?
0

Регулярний чемпіонат «Волиньбаскет-WOG» завершував у комфортних умовах – вдома та за практично вирішеного завдання на першу частину сезону. Розслабленість і спочивання на лаврах, швидше за все, й не дозволили «лицарям» реально поборотися за позитивний результат з більш класним суперником. Хоча «Кривбасбаскет» на даний момент теж перебуває не в оптимальних кондиціях, що засвідчила несподівана поразка криворіжців у попередньому турі від БК «Запоріжжя».

Гості дуже швидко привели до тями господарів майданчика. У першій чверті запахло розгромом, і лише до її завершення підопічні Дмитра Чайковського змогли «вирулити» до більш-менш пристойного рахунку – 20:31, хоча перевага «Кривбасу» сягала і 17 пунктів. Але така легка гра дещо розслабила і гостей. У другій чверті вони вже були не настільки активними, і на велику перерву команди пішли за рахунку 36:51.

Переломною у матчі могла стати третя 10-хвилинка. «Кривбас» зовсім погано зіграв у нападі. А лучани набирали те, що їм належить. Завершилася третя чверть ефектним і ефективним «тральником» від Герасимчука, який скоротив відставання «Волиньбаскета-WOG» всього до трьох очок! Четверта десятихвилинка й взагалі розпочалася обнадійливо. Тимощук на старті здобув два очки і «Кривбасбаскет» був попереду лише на один бал. Але на більше луцької команди уже не вистачило. Гості у заключні хвилини все-таки були точнішими і перекидали лучан.

Матч завершився з рахунком – 62:73 (20:31, 16:20, 18:6, 8:16) на користь криворіжців, які забезпечили собі другу сходинку в регулярній першості.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися