«Волинь» у компенсований час «відскочила» у домашньому матчі з «Чорноморцем»
Волинь

«Волинь» у компенсований час «відскочила» у домашньому матчі з «Чорноморцем»

3 квітня 2016, 17:49
0
0
Сподобалось?
0

Зустріч «Волині» і «Чорноморця» не мала ніякого турнірного значення. Федерація футболу України, тим часом, скористалася моментом для невеличкого експерименту. Вперше, як би там не було, на матч елітного дивізіону призначили головним арбітром жінку – арбітра ФІФА Катерину Монзуль з Харкова. Разом з нею до Луцька прибув солідний десант з ФФУ з безпекових та організаційних питань. Високопоставлені спостерігачі хотіли побачити, як приймуть Катерину Монзуль футболісти та уболівальники.

«Волинь» – «Чорноморець» – 1:1

Голи: 0:1 – Смірнов (45+1), 1:1 – Дудік (90+2).

«Волинь»: 1.Шуст, 90. Богданов (69. Дудік, 83), 15. Жуніч, 13. Шабанов, 14. Польовий, 4. Кравченко – к, 18. Логінов, 9. Мемешев, 94. Хомченко (30. Гуменюк, 41), 7. Герасимюк, 89. Козьбан (38. Петров, 46).

«Чорноморець»: 12. Боровик, 2. Азацький, 5. Давид, 6. Ковалець, 7. Коркішко (86. Барілко, 82), 9. Хобленко (87. Старіков, 53), 10. Калітвінцев (17. Татарков, 83), 11. Смірнов, 16. Філімонов – к, 25. Мартиненко, 94. Данченко.

Вилучення: Філімонов (40 – друге попередження).

ФК «Волинь» перед початком матчу привітав жінку-арбітра з дебютом великим букетом квітів, такий же отримала лайнцмен Наталія Рачинська, яку вже можна вважати старожилом чоловічого футболу в еліті. На жаль, не минулося і без провокацій. Фанати одеського «Чорноморця» розгорнули два однакових за змістом плакати «Сиськи все решают». Один з них служба безпеки стадіону за допомогою лідера луцьких ультрас в ході переговорів з гостями змогла згорнути. Загалом слід відзначити, що ще до матчу у фанатів з Одеси виник конфлікт з поліцією. Кількох уболівальників, які чинили опір правоохоронцям, затримали на підступах до стадіону. На місці подій зібралося 11 машин патрульної поліції.

Що ж до самої гри, то команди спершу довго розкачувалися. Аж на 15-й хвилині напівмомент виник у Герасимюка. Олег з лінії штрафного пробив потужно ножицями. Проте Боровик впорався без великих проблем. Але на цьому потуги лучан і скінчилися. Ініціатива поступово перекочувала до «Чорноморця». Загроза воротам Шуста вмикала переважно після флангових атак та стандартів. Практично завжди загострював ситуацію Микита Калітвінцев. На 31-й хвилині у штрафному майданчику лучан спалахнула пожежа, Шуст в останній момент заблокував удар Коркішка.

На 40-й хвилині гості залишилися у меншості, Катерина Монзуль двічі відреагувала попередженнями на стрибки ззаду у ноги футболістам «Волині» від капітана «Чорноморця» Філімонова. Отже жінка-арбітр у дебютному матчі відзначилась першим вилученням. Хоча, насправді, на той момент вона практично вирівняла склади, адже у лучан Хомченко був просто порожнім місцем. Це помітив і Віталій Кварцяний, замінивши його на Гуменюка ще до перерви. Навіть у чисельній більшості «Волинь» не змогла перехопити ініціативу, натомість отримала гол у роздягалку. Після серії кутових Смірнов розстріляв ворота Шуста.

По перерві «Волинь» заграла з більшим бажанням, проте у лучан довго нічого не виходило. Тим часом гості могли збільшити свою перевагу. Шуст спершу врятував свої ворота після чергового стандарту, а потім Коркішко втік від оборонців і перевірив голкіпера лучан – Богдан перевів на кутовий.

Лише у фінальній фазі матчу, коли одесити явно втомилися, у "Волині" почали виникати моменти. Проте Герасимюк і Мемешев у схожих ситуаціях не змогли поцілити у ворота Боровика з близької відстані. Обличчя "Волині" врятував Артем Дудік, гравець, який тільки нещодавно пробився до дубля, а нині отримує шанси в основі. Вийшовши на заміну за кілька хвилин до фінального свистка він зрівняв рахунок. Артем вдало зіграв на добиванні після пострілу Герасимюка.

https://www.youtube.com/watch?v=f9AOD9jiPDE

https://www.youtube.com/watch?v=ww6rLSqc1EQ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=86&v=37yehn-w6IY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися