На Луцькому військовому аеродромі інтенсивно ремонтують злітно-посадкову смугу
Волинь

На Луцькому військовому аеродромі інтенсивно ремонтують злітно-посадкову смугу

4 квітня 2016, 23:56
0
0
Сподобалось?
0

З настанням тепла військовослужбовці авіаційної комендатури, дислокованої в Луцьку, взялися до ремонту злітної смуги.  Про це повідомляє прес-центр Повітряного командування «Захід» Повітряних сил Збройних Сил України.

– Останній раз полоса оновлювалась майже 26 років тому, – говорить  заступник командира частини по роботі з особовим складом майор Андрій Вдовіцин. – На жаль час руйнує навіть найміцніші матеріали і конструкціі. Не виключення й аеродромні плити, на яких з часом за погодних умов та під час використання при забезпеченні польотів з’являються сколи та тріщини. На сьогодні вже проведено дефектацію штучного покритття злітно-посадкової смуги, зараз йдуть роботи по заміні аеродромних плит. Величезну допомогу нам надають фахівці Хмельницького інженерного батальону Повітряних Сил Збройних Сил Украіни.

Відзначимо, що у часи СРСР Луцький військовий аеродром вважався аеродромом підскоку у разі війни з НАТО. Нині військовий вектор змінився. Військовий аеродром у Луцьку здатен приймати найважчі літаки за класифікацією НАТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися