«Волинь» забила два чистих гола «Карпатам», але матч завершився з рахунком 0:0 (відео голів)
Волинь

«Волинь» забила два чистих гола «Карпатам», але матч завершився з рахунком 0:0 (відео голів)

17 квітня 2016, 19:37
0
0
Сподобалось?
0

Може статися так, що не скоро в офіційних матчах перетнуться дороги найсильніших луцького та львівського клубу в офіційних матчах. Тож «Волинь» налаштовувалася на гру, як на останній бій. Щоправда, Віталій Кварцяний не міг розраховувати на оптимальний склад, але таки знайшов оптимальний варіант, щоб його команда виглядала конкурентно. Карпатівці якось навпаки здавалися дещо розслабленими. Не очікували львів'яни, що «Волинь» без завдань і перспектив зіграє на повну силу. Але усі розклади сплутав головний арбітр матчу Сергій Берізка.

«Волинь» – «Карпати» – 0:0

«Волинь»: 1. Шуст, 47. Романюк (94. Хомченко, 59), 15. Жуніч, 24. Горопевшек, 30. Гуменюк, 4. Кравченко – к, 90. Богданов, 45. Шаповал, 9. Мемешев (69. Дудік, 64), 38. Петров (59. Деда, 89), 7. Герасимюк.

«Карпати»: 23. Мисак, 32. Пластун – к, 26. Новотрясов, 79. Маркович, 8. Костевич, 77. Даушвілі (18. Кльоц, 71), 17. Голодюк (97. Гуцуляк, 79), 16. Худобяк, 94. Мірошніченко, 9. Кожанов (10. Карноза, 46), 29. Бланко.

В результаті перший тайм повністю пройшов під диктовку луцької команди. Спершу молоді волинські футболісти дещо нервували, ця нервозність передавалась і деяким досвідченим, але коли лучани таки опанували емоції, гостям стало зовсім сутужно. Але помітно підрівнювала шанси суддівська бригада. На 10-й хвилині лучани заробили перший кутовий і одразу забили. Горопевшек прийшов на подачу і виграв «повітря» у Мисака. Голкіпер «Карпат» дотягнувся до м'яча але таки сам заштовхав його у власні ворота. Проте головний арбітр Сергій Березіка взяття воріт відмінив, угледівши десь напад на воротаря. На 16-й хвилині черговий класний шанс був у лучан. Двоє гравців «Волині» вибігли на одного оборонця карпатівців. Мемешев філігранно виводив Петрова на ворота, але молодий форвард лучан незграбно прийняв м'яч, та ще й у напрямку від воріт, зрештою його накрили захисники. Через трохи Петров, який загалом провалив гру, дещо реабілітувався. Сергій вдало зіграв на підборі перед штрафним майданчиком гостей і виклав під удар Кравченку. Після його удару м'яч пролетів поруч з хрестовиною. Ще однин спірний момент у матчі стався на 39-й хвилині. Знову потужно пробив з середньої відстані. Удар на себе прийняла стійка, на підборі першим опинився Горопевшек і відправив м'яч у сітку. Цього разу Берізка не свистів і вже майже зафіксував гол, але тут лайнсмен підняв прапорець, придумавши положення поза грою. Таким чином Горопевшек став автором відміненого «дубля». Під завісу першого тайму міг відзначитися Герасимюк. Його удар головою у неймовірному стрибку парирував Мисак.

У другому таймі «Карпати» зуміли дещо пригасити наступальний настрій господарів поля. Добрих півгодини гра точилася переважно у центрі поля без моментів. На момент награли тільки «Карпати». Але свіжий Карноза «пробачив» лучан, не влучивши у ворота із забійної позиції. Ближче до кінця тайму «Волинь» знову захопила ініціативу. І знову виник супер-момент. На лівому фланзі атаки лучани розіграли швидку багатоходівку, і у штрафний майданчик гостей увірвався Богданов. Андрій ене став віддавати пас партнерам а потужно пробив з гострого кута. Мисак відбив кулаками прямо на Кравченка, капітан лучан смачно приклався до «круглого», але той пройшов у кількох сантиметрах над поперечиною.

На останок перфоманс запропонували ще й уболівальники. Через піротехнічні витівки луцьких фанів навіть довелося зупиняти гру на кілька хвилин. Дивним чином у цьому матчі Берізка уник долі Дмитра Кутакова, який тікав з поля від гніву луцьких фанатів, не досудивши гру з «Металістом».

https://www.youtube.com/watch?v=SWXszHnBO2w


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися