Фото з соцмереж
Волинь

«Тітушки» вчинили погром в офісі Волинської митниці

26 квітня 2016, 22:55
0
0
Сподобалось?
0

На Волині уже кілька тижнів триває зрежисована невдоволеними перекриттям контрабандних схем на Волинській митниці акція протесту проьи новопризначеного керівника Олександра Шавлака. Вчора вони досягли апогею. Якщо раніше опоненти Шавлака організовували проплачені мітинги, блокували роботу установи і вдавалися до перекриття руху поблизу митного переходу «Ягодин», то цього разу було перейдено межі допустимого. Вчора до Любомльського району прибули шість автобусів з молодими людьми. До обіду близько 100 осіб блокували рух транспорту на міжнародній трасі у селі Старовойтове. Пізніше уже близько 200 осіб вирушили до офісу Волинській митниці Державної фіскальної служби в селі Римачі Люмобльського району. Два десятки «тітушок» у капюшонах та балаклавах проникли в приміщення Волинської митниці ДФС. За даними ГУНП у Волинській області, вони пошкодили двоє дверей, увірвалися до кабінету керівника митниці.

Є відомості, що з кабінету зникли деякі документи. Завадити навалі спробували правоохоронці, один з них отримав тілесні ушкодження. Після погрому «мітингувальники» посідали в автобуси і поїхали. Серед учасників акції був помічений і член громадського формування «Варта порядку» Олександр Волянюк. Він же у компанії невідомих молодих людей, котрі поводилися викликаючи, засвітився під час позачергової сесії Волинської обласної ради, на якій заслуховували волинських митників, котрі прийшли до обласних депутатів просити захисту від Олександра Шавлака.

Відомості за фактами нападу на Волинську митницю ДФС внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд), ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівникам правоохоронного органу) ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися