Луцькі патрульні знайшли зниклого іноземця — його пограбували і викинули у лісі
Волинь

Луцькі патрульні знайшли зниклого іноземця — його пограбували і викинули у лісі

6 травня 2016, 12:34
0
0
Сподобалось?
0

Вчора зֹ’явилася інформація про зникнення громадянина Греції, який виїхав на таксі з Києва до Луцька, однак рідні його не дочекалися. Чоловік зник. Вчора ж таки у Луцьку на автостанції до патрульних підійшов водій одного з автобусів і повідомив, що підвіз в обласний центр іноземця, котрий потребує допомоги. Чоловік спілкувався лише англійською, його доставили у міський відділ поліції. Це і виявився зниклий раніше грек.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.
Патрульним чоловік розповів, що прилетів із Афін до Бориспольського аеропорту. Без проблем дістався Києва, тут хотів сісти на автобус до Луцька, де проживає його сім'я: дружина-українка, падчерка. На столичній автостанції двоє чоловіків запевнили іноземця, що автобуса до Луцька вже не буде і запропонували підсісти в автомобіль до них, мовляв їм це буде вигідно, бо відіб’ють гроші за пальне, а самі ніби мешкають у Рівному.

Перед самим Рівним водій і пасажири зупинилися біля автозаправки, щоб випити кави, іноземець дав гроші, оскільки йому було трохи важко виходити з авто, адже має 72 роки. Після цього він відразу заснув, а прокинувся у лісистій місцевості, на землі, брудний, пограбований. В іноземця зникли гроші, золоті прикраси та документи. На його думку, зловмисники підсипали щось йому у каву.
Прийшовши до тями чоловік потрохи почав вибиратися з лісу (ноги тривалий час погано слухалися) і помітив двох велосипедистів, які надали йому допомогу та направили у поліцію. У міськвідділі рівненської поліції чоловікові порадили їхати в Луцьк.
Рідні були раді і подякували патрульним за розуміння й допомогу. Потерпілий написав заяву в луцькому відділку поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися