Остання в історії «Волині» домашня гра: поразка, злива, скромний протест фанів
Волинь

Остання в історії «Волині» домашня гра: поразка, злива, скромний протест фанів

8 травня 2016, 21:21
0
0
Сподобалось?
0

«Волині» лишалося лише завершити перемогою виступи перед своїми уболівальниками. Але свята на похоронах команди не вийшло. Футболісти луцького клубу нині вже, напевно, обтяжені думками про своє власне майбутнє, а не про потопаючий корабель, яким став ФК «Волинь» і який уже ніхто не збирається рятувати.

«Волинь» – «Дніпро» – 2:3

Голи: 1:0 – Жуніч (43), 1:1 – Руїз (48), 1:2 – Безус (64), 1:3 – Матеус (78 – з пенальті), 2:3 – Горопевшек (82).

«Волинь»: 1. Шуст, 15. Жуніч, 24. Горопевшек (18. Логінов, 88), 30. Гуменюк (38. Петров, 46), 13. Шабанов, 4. Кравченко – к, 90. Богданов, 7. Герасимюк, 14. Польовий, 9. Мемешев, 94. Хомченко (69. Дудік, 72).

«Дніпро»: 16. Лаштувка, 3. Адамюк, 7. Руїз, 15. Чигринський, 20. Бруно Гама (24. Лучкевич, 62), 28. Шахов, 29. Ротань – к, 39. Сваток, 44. Федецький, 89. Політило (10. Безус, 46), 99. Матеус (8. Едмар, 78).

Гра у лучан не клеїлася від самого старту. Перший же стандарт у виконанні гостей приніс гостроту біля воріт «Волині». Шуст буквально видряпав м'яч у ногах двох гравців «Дніпра» і навіть змусив їх порушити правила. Потім були класні моменти у Бруно Гами та Шахова. Вони виходили на побачення з Шустом, і щоразу голкіпер луцької команди виходив переможцем в очних дуелях. Це дозволило тримати інтригу у матчі. І вже зовсім закрутилася інтрига наприкінці тайму. «Волинь» трохи притисла суперників до воріт, подала кутовий і гості ніяк не могли винести м'яч з небезпечної зони. Занадто далеко з лінії вийшов і Лаштувка, і Жуніч ударом через себе закинув таки «круглого» у сітку.

Другий тайм від самого початку не обіцяв нічого доброго лучанам. «Дніпро» великими силами пішов вперед. Швидкими атаками гості розривали оборону лучан. Одна з них завершилася голом. Руїз буквально розстріляв ворота.

«Волинь» мала шанси змінити ситуацію на полі. Два виходи сам на сам були у Мемешева і Петрова. Перший навіть обіграв голкіпера, але пробив у захисника, який встиг «вирости» у воротах, а другий просто пробив у руки Лаштувці. Покарання за втрачені моменти довго чекати не довелося. Швидка атака гостей завершилася влучним ударом Безуса – м'яч з рикошетом від стійки залетів у ворота. Зовсім критичним становище «Волині» стало після того, як ворота лучан призначили 11-метровий. Матеус реалізував пенальті і довів перевагу гостей до рахунку 3:1.

До честі лучан, вони все-таки не розклеїлися і билися до кінця. І таки награли на ще один гол. Горопевшек традиційно прийшов у штрафний суперника на стандарт і скоротив розрив у рахунку до мінімуму. На жаль, на більше у «Волині» сил не вистачило.

Останні хвилини матчу пройшли під акомпанемент сильної зливи. Небесна канцелярія теж сумувала сьогодні. Після фінального матчу на поле «Авангарду» вибігли фанати луцького клубу і скандували «Нам «Волинь» ім'я»!»...

https://www.youtube.com/watch?v=M4btL52ILGM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися