«Волинь» закрила свою історію крупною перемогою в Ужгороді
Волинь

«Волинь» закрила свою історію крупною перемогою в Ужгороді

15 травня 2016, 04:13
0
0
Сподобалось?
0

За іронією долі, «Волинь» пішла в історію у той момент, коли мала один з найкращих колективів за останні роки. Побачити останню гру у виконанні своєї до Ужгорода вирушили найпалкіші прихильники клубу, не завадили цьому не зовсім сприятливі погодні умови.

«Говерла» – «Волинь» – 1:4

Голи: 0:1 – Жуніч (17), 0:2 – Діденко (22), 0:3 – Діденко (24), 0:4 – Жуніч (35), 1:4 – Кузик (48).

«Говерла»: 33. Бабенко – к  (31. Черепко, 46), 2. Гей (15. Котьо, 84), 5. Ряшко, 8. Савченко, 10 Худобяк (32. Добровольський, 46), 11. Гемега, 17. Кузик, 20. Ягодінскіс, 21. Гончар, 22. Тома, 30. Іванов.

«Волинь»: 42. Неділько (1. Шуст, 46), 7. Герасимюк, 15. Жуніч, 24. Горопевшек, 14. Польовий, 4. Кравченко – к, 13. Шабанов, 90. Богданов (68. А. Никитюк, 80), 9. Мемешев, 89. Козьбан (48. Чепелюк, 89), 29. Діденко.

Футболісти «Волині» показали чудовий футбол і у першому таймі не залишили каменя на камені від «Говерли». Правда господарі поля ледь назбирали протокольну кількість гравців на цей матч.

Витративши трішки часу на те, щоб призвичаїтися до поля, луцька команда почала посипати ворота ужгородців ударами. До справи бралися справжні «стрільці» Богданов і Польовий. Бабенко у більшості випадків діяв надійно, одного разу йому підсобила стійка воріт, коли м'яч по непростій траєкторії зі штрафного запустив Польовий. Справжнім бенефісом матч став для хорватського легіонера «Волині» Івіци Жуніча. Центральний захисник луцької команди вивів свою команду вперед, прибіг в атаку і замкнув триходівку своєї команди. Далі протягом трьох хвилин двічі відзначився у матчі форвард Анатолій Діденко. Довершив розгром у першому таймі Жуніч, тепер уже у традиційній манері, прийшовши у штрафний майданчик господарів на подачу кутового. Був ще й удар Кравченка у поперечину.

Цікаво, що у перерві Володимир Дикий вирішив замінити голкіпера Віталія Неділька, який відстояв свою 45-хвилинку на «сухо». Богдан Шустом навіть до кінця не встиг відчути ритм гри, як отримав м'яч у свої ворота. Гол, за великим рахунком, не вніс серйозних коректив у гру. Лучани хай трохи менше, але все ж домінували на полі. От тільки у другому таймі у лучан явно збився приціл. Але остання гра «Волині» все ж ознаменувалася крупною перемогою, яка за інших умов принесла б куди більше радості.

Нині ж лишається лише подякувати гравцям, тренерам і працівникам ФК «Волинь», які, не зважаючи на складні умови, дійшли до фінішу з гордо піднятою головою і заслужили повагу уболівальників.

https://www.youtube.com/watch?v=rSW4kc_KVDg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися