На Волині кандидат від «УКРОПу» будує виборчу кампанію на непрямому підкупі виборців — ОПОРА
Волинь

На Волині кандидат від «УКРОПу» будує виборчу кампанію на непрямому підкупі виборців — ОПОРА

10 червня 2016, 11:01
0
0
Сподобалось?
0

У селищі Маневичі представники благодійного Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» зустрілися із батьками обдарованих школярів в актовому-залі НВК «Маневицька ЗОШ I-III ступенів №2-гімназія ім. А.П.Бринського» для вручення безкоштовних путівок до табору відпочинку «Артек – Буковель». Участь в заході також взяла кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 23 від «Українського об'єднання патріотів «УКРОП», заступник голови правління Фонду «Тільки разом» Ірина Констанкевич.

Про це інформує Громадська мережа ОПОРА.

Ірина Констанкевич, яку представниця благодійного фонду «Тільки разом» Надія Борисюк представила, як кандидата в народні депутати, виступила на початку заходу. Прямої агітації кандидат не здійснювала та особисто путівок не вручала. Проте, вважають в ОПОРІ, участь Ірини Констанкевич у цьому заході в якості кандидата в народні депутати та керівника благодійного фонду можна трактувати, як непрямий підкуп виборців.

«Асоціація кандидата з діяльністю благодійного фонду, який допомагає громаді, безпосередньо впливає на збільшення виборчих симпатій Ірини Констанкевич та ставить у нерівні умови інших учасників виборчих перегонів», – зазначила координатор громадського спостереження Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Катерина Шарпата.

Схожі випадки, пов'язані із вищезгаданим кандидатом, ОПОРА фіксувала  під час виборів до Верховної ради України у 2014 році. На той час Ірина Констанкевич, як кандидат у народні депутати по виборчому окрузі № 22 та голова правління благодійного фонду Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», вручала грошові сертифікати успішним студентам волинських ВНЗ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися