Голова Волинської обласної ради розкритикував гей-парад
Волинь

Голова Волинської обласної ради розкритикував гей-парад

12 червня 2016, 21:43
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Києві відбувся парад секс-меншин, якому в Євросоюзі вигадали назву «Марш рівності». Для охорони гей-параду задіяли тисячі правоохоронців.

Гостро відреагував на захід, котрий переважно не сприйняло уркїанське суспільство, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, розмістивши досить однозначний допис на сторінці у «Фейсбук».

«Сьогодні керівництво поліції України радіє тому, що марш рівності пройшов майже без ексцесів. Сьогодні Європа радіє тому, що ми вже наближаємося до їх цінностей, і приймаємо тих, хто нехтує принципами, правилами та Вірою! Нам не дають безвізовий режим, нам не дають інвестиції та кредити, нам не дають справедливі експортні квоти! Зате нам дають право та зобов’язують провести марш рівності! МОЖЕ МИ НЕ ТАК І НЕ ТИМ ШЛЯХОМ ІДЕМО В ЄВРОПУ?!», - написав Ігор Петрович.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • За Палицю
    За Палицю

    Палиця молодець! Багато думають про те що він сказав, але не чути щоб вони щось казали... Після таких "парадів" хочеться запитати: а чого ми досягли за 25 років Украіни?- гейпараду! Оце "досягнення"! Більш нема чим хвалитися... І це на фоні війни, каліцтв, сиріт і вдів проходить... Рідну неньку Украіну і Віру,і правила,і принципи продають за обіцянки. Берегли б свою Віру і державу, принципи і правила то були б хоча як Білорусь. А так ніхто нікуди не бере... Хіба що в пекло через гейпропаганду. А де ваш голос ревнителі устоів і моралі -церковники усіх мастей. Люди в напрузі чекали і чекають ваших коментарів за Істину та проти гріха. Чи вас влаштовує содомський стан речей? А Палиця перфект! Людина думає, живе і мовчанням,у даному випадку,не зрадив Істину. Значить він за Віру, принципи, правила та щасливу Украіну. Моі повага і шанування Ігорю.

    13 червня 2016, 00:38
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися