Ще один кандидат в окрузі № 23 — лучанин з «Айдару» Ігор Рицко
Волинь

Ще один кандидат в окрузі № 23 — лучанин з «Айдару» Ігор Рицко

14 червня 2016, 10:35
0
1
Сподобалось?
1

Про своє бажання балотуватися на проміжних виборах в мажоритарному окрузі №23 заявив лучанин Ігор Рицко. Він власник однієї з міських служб таксі. Ігор Рицко – кадровий офіцер, учасник бойових дій на Донбасі у складі добровольчого батальйону «Айдар». Після отримання підрозділом офіційного статусу увійшов до керівництва батальйону. Мав позивний «Алмаз». Причетний до кількох успішних операцій, внаслідок яких знищено багато техніки та живої сили супротивника.

На сторінці у «Фейсбук» Ігор Рицко розповів про свою мотивацію щодо участі у виборах, в яких братиме участь як самовисуванець.

«Законодавчий процес в Україні стрімко відстає від запитів суспільства. Окремі рішення парламенту узаконили непрозорі та корупційні економічні схеми, підірвали хитку єдність країни. Усе це створило реальну перешкоду подальшому руху України шляхом розвитку демократії, ринкової економіки та інтеграції в Європу.
Головна мета - створювати закони і правила для всіх і на багато років уперед, керуючись цінностями України і спираючись на волю своєї громади. У Верховній Раді працюватиму над створенням іншої, нової якості політики, а отже, і влади», – написав Рицко.

Також він окреслив основні тези своєї програми. Тут і підтримка сільгоспвиробників, і питання сільської медицини, і більш глобальні питання, як то боротьба за зняття недоторканості з депутатів.

Відзначимо також, що це вже не перший похід Ігоря Рицка за мандатом нардепа. Свої сили він пробував у 2014 році в окрузі №22 у Луцьку. Тоді багато експертів позиціонували Рицка як технічного кандидата зі штабу Ірини Констанкевич, котра у підсумку програла вибори іншому айдарівцю і самооборонівцю Ігорю Лапіну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися