В окрузі № 23 наостанок зареєстрували ще 5 кандидатів — серед них пенсіонерка і безробітний
Волинь

В окрузі № 23 наостанок зареєстрували ще 5 кандидатів — серед них пенсіонерка і безробітний

19 червня 2016, 17:19
0
0
Сподобалось?
0

У виборчому окрузі №23 для участі у проміжних виборах до Верховної Ради зареєстрували 5 нових кандидатів: 4 – шляхом самовисування, 1 – від політичної партії. Відповідне рішення Центральна виборча комісія прийняла під час чергового засідання у п’ятницю.

Про це інформує ОПОРА.

Зокрема, ЦВК зареєструвала кандидатами у народні депутати України у виборчому окрузі № 23 Любов Балицьку (самовисування), Ольгу Зирянову (партія «Солідарність жінок України»), Валентину Малькову (самовисування), Олександра Орла (самовисування) та Ігоря Рицка (самовисування).

Любов Балицька народилася 7 серпня 1984 року в місті Камінь-Каширський. Нині вона начальник Камінь-Каширського районного відділу державної виконавчої служби.

Ольга Зирянова народилася 4 липня 1963 року в місті Чірчік Ташкентської області Узбекистану. Очолює ТОВ «Бізнес Аудит Консалтінг Саксес», проживає у Києві. Суб’єкт висування – Партія «Солідарність жінок України».

Валентина Малькова народилася 11 жовтня 1954 року у Києві, пенсіонерка.

Олександр Орел народився 16 листопада 1969 року у Рівному, мешкає у Києві, безробітний.

Ігор Рицко народився 10 червня 1978 року у Луцьку, підприємець, проходить військову службу за призовом під час мобілізації, старший офіцер відділу, військова частина ПП В 3629.

Раніше ЦВК в окрузі №23 зареєструвала комуніста Олександра Кононовича (самовисування), депутата Луцької міської ради Сергія Булу (Радикальна партія Олега Ляшка), Ірину Констанкевич («УКРОП»), екс-голову Камінь-Каширської РДА Івана Вовка (самовисування), Олександра Сачка («Правий сектор»), Юрія Кулачека (БПП), Федора Веніславського (самовисування), Олександра Пирожика (ВО «Свобода»), Тетяну Ленартович («Народний контроль»).

Найбільшою інтригою кампанії стало питання висуванця від родини загиблого Ігоря Єремеєва. У ЗМІ з’явилася інформація, що на вибори піде його брат Євген, проте вона поки що не отримала підтвердження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися