В окрузі № 23 5 нових кандидатів: серед них кілька безробітних-«парашутистів» і військовий прокурор
Волинь

В окрузі № 23 5 нових кандидатів: серед них кілька безробітних-«парашутистів» і військовий прокурор

21 червня 2016, 23:27
0
0
Сподобалось?
0

Під час сьогоднішнього засідання Центральна виборча комісія прийняла рішення про реєстрацію ще п’яти кандидатів у 23-му виборчому окрузі з виборів народних депутатів України. Відповідно, загалом у одномандатному виборчому окрузі № 23 на місце у парламенті претендують 19 кандидатів.

Про це повідомляє громадська мережа ОПОРА.

Зокрема, ЦВК зареєструвала кандидатами у народні депутати України у виборчому окрузі № 23 Максима Богуна (самовисування), Наталію Германюк (самовисування), Віталія Клопотовського (самовисування), Тетяну Лишневець (Політична партія «Громадський рух «Народний контроль») та Валерія Нікітченка (самовисування).

Максим Богун народився 6 жовтня 1982 року в місті Нойштрелітц, Німеччина, тимчасово не працює, безпартійний, проживає у Києві.

Наталія Германюк Арсентіївна народилася 21 серпня 1981 року в селі Будки Маневицького району Волинської області, тимчасово не працює, безпартійна, проживає у Києві.

Віталій Клопотовський народився 22 серпня 1987 року в селі Писарівка Ямпільського району Вінницької області. Працює у військовій прокуратурі Житомирського гарнізону Центрального регіону України, безпартійний, проживає в місті Житомирі.

Тетяна Лишневець народилася 14 листопада 1984 року в селі Велика Глуша Любешівського району. Є помічником-консультантом народного депутата України, член політичної партії «Громадський рух «Народний контроль», проживає в Луцьку.

Валерій Нікітченко народився 4 жовтня 1975 року в Полтаві, генеральний директор ТОВ «Нікітченко і партнери», президент адвокатського об’єднання «Свобода», доцент Міжрегіональна академії управління персоналом, проживає у Києві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися