Позитивні новини з табору «Волині»: лучани тренуються у Словенії і збирають своїх гравців
Волинь

Позитивні новини з табору «Волині»: лучани тренуються у Словенії і збирають своїх гравців

4 липня 2016, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

Хмари над луцькою «Волинню» поступово розступаються. В останній день червня власники футбольного клубу погасили борги перед футболістами, тренерами та працівниками клубу включно по червень. Також, після того, як команда перемогла у Львові у спарингу «Карпати» з рахунком 1:0  (гол на рахунку Анатолія Діденка), хлопці Віталія Кварцяного отримали ще одну приємну звістку від керівництва – «Волинь» вирішили відправити на тренувальний збір до Словенії. Дізнавшись про нормалізацію ситуації у клубі, до Луцька почали повертатися футболісти, які раніше оголосили про свій відхід. Це голкіпер Артем Кичак та півзахисник Олег Гуменюк. Також з командою до Словенії поїхав Редван Мемешев, котрого «сватали» до «Ворскли». На жаль, немає у команді хорвата Івіци Жуніча – він нині на перегляді у російському ФК «Оренбург».

У Словенії луцька команда зіграє низку контрольних матчів. Зокрема, її суперниками будуть белградська «Црвена Звезда» та румунська «Академіка».

Ложкою дьогтю у загальні бочці меду можна вважати інформацію про накладення заборони на трансферну діяльність. Таке рішення нібито прийняла ФІФА через борги клубу перед колишнім футболістом Рамоном Лопесом. Бразильський хавбек справді один з небагатьох, хто не погодився на компромісне вирішення проблеми. Хоча сама сума боргу перед Лопесом відносно незначна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися