«Волинь» поступилася «Пандурію», виграла у «Слована» і завітає в гості до «Вереса»
Волинь

«Волинь» поступилася «Пандурію», виграла у «Слована» і завітає в гості до «Вереса»

11 липня 2016, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

Чергові два матчі на зборах у Словенії зіграла луцька «Волинь».

8 липня команда Віталія Кварцяного зустрілася з румунським «Пандурієм». Усе найцікавіше відбувалося у другому таймі. Румуни змогли забити двічі, за «Волинь» відзначився потенційний новачок клубу – захисник збірної Грузії Георгій Гвелесіані. Свій гол він забив зі штрафного.

Вчора ж лучани здобули бойову перемогу над «Слованом» зі словацького міста Ліберець. Це пристойний європейський середнячок, який практично щосезону бере участь у єврокубках. Рахунок у грі на 18 хвилині відкрив Анатолій Діденко. До перерви словаки зуміли відігратися, ще у кількох епізодах лучан врятував голкіпер Артем Кичак. Одного разу «Волинь» врятувала поперечка. У другій половині гри Шаповал знову вивів лучан вперед. Словаки відігралися після стандарту. Зі штрафного гравець «Слована» поцілив у поперечку, а його партнер, котрий стояв у стінці, головою «додав» м’яча у сітку. Вирвала перемогу «Волинь» на 86-й хвилині завдяки 11-метровому, який реалізував Герасимюк.

https://www.youtube.com/watch?v=WbxT51AnmZU

14 липня команда Кварцяного зіграє з румунським «Віїторулом». Також відомо, що 18 липня, вже після повернення в Україну, лучани зааітають до Рівного на спаринг з колишнім принциповим суперником «Вересом».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися