«Львівська залізниця» хоче від Волині понад 8 мільйонів на пільговиків
Волинь

«Львівська залізниця» хоче від Волині понад 8 мільйонів на пільговиків

13 липня 2016, 11:02
0
0
Сподобалось?
0

Виконувач обов’язків начальника «Львівської залізниці» Іван Груник спрямував до Волинської обласної ради лист з проханням виділити підприємству субвенцію на перевезення пасажирів пільгових категорій. За розрахунками залізничників за чотири місяці вони у межах Волинської області перевезли пільговиків на суму 2,7 мільйона гривень. Виходячи з цього, річна субвенція мала б складати 8,1 мільйона гривень.

Лист, готуючись до сесії обласної ради, розглянула бюджетна комісія. Більшість її членів висловилися проти виділення субвенції. Мовляв, не всі пільговики, яких возили на Волині залізничники є волинянами.

До речі, схожа ситуація на Волині уже виникала. Тоді «Львівська залізниця», вибиваючи заборгованість з оплати за пасажирів-пільговиків, обмежила курсування приміських поїздів.

До речі, листи від залізничнків надійшли не тільки на Волинь. Зокрема Івано-Франківській обласній раді «Львівська залізниця» пообіцяла відмовитися від перевезення пільговиків у разі, якщо субвенцію не виділять. Проте прикарпатські депутати теж вирішили відхилити вимоги залізничників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися