Працівники «Вісника+К» здобули медалі на журналістській спартакіаді
Волинь

Працівники «Вісника+К» здобули медалі на журналістській спартакіаді

27 липня 2016, 13:19
2
1
Сподобалось?
1

Минулих вихідних на базі відпочинку в селі Світязь Шацького району відбулася ХІІ обласна спартакіада серед працівників засобів масової інформації, яку організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинською обласною організацією Національної спілки журналістів України та Волинською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Участь у змаганнях узяла хай і невеличка, але бойова команда «Вісника+К». Суперниками були збірні газети «Волинь-нова», Волинської обласної дирекції Національної телерадіокомпанії України та об’єднана команда газети «Луцький замок» і Міжнародної асоціації журналістів.

Програма спартакіади складалася з восьми видів, які входили до командного заліку: спортивної естафети, настільного тенісу, перетягування линви, плавання, дартсу, шахів і шашок – та особистих змагань з рибної ловлі.

Команда вісниківців була найменш численною, через що не могла реально претендувати на перемогу в загальному заліку – тут найсильнішими виявилися колеги-газетярі з «Волині-нової». Проте на спартакіаді наші спортсмени на чотирьох здобули чотири призові місця. У спортивній естафеті збірна «Вісника+К» фінішувала третьою. Друге місце у плаванні серед чоловіків посів головний технічний редактор нашого тижневика Віталій Гошко. Також в активі вісниківців два «золота»: працівниця рекламного відділу Наталія Слива перемогла у змаганнях з дартсу серед жінок, а завідувач відділу інформації Сергій Крайванович – у шаховому турнірі.

Переможців та призерів спартакіади в загальнокомандному заліку нагородили кубками та грамотами, а переможців та призерів в особистих  змаганнях з видів спорту – медалями та дипломами від організаторів заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Читач
    Читач

    Супер!! Молодці!

    27 липня 2016, 14:52
    Відповісти
  • Вася Вайновіч
    Вася Вайновіч

    Ооо так. а "Волинь-Нова" геніальні футболки вигадала для виступу. Нагорний, певно, в захваті

    28 липня 2016, 11:40
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися