Перший пішов: село Прилуцьке вирішило об’єднатися з Луцьком
Волинь

Перший пішов: село Прилуцьке вирішило об’єднатися з Луцьком

31 серпня 2016, 18:07
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на сесії Луцької міської ради розглянули питання про надання згоди на співробітництво територіальних громад Луцька з Прилуцькою сільською радою Ківерцівського району. Це перший успіх обласного центру Волині на ниві запроваджуваної в Україні адмінреформи. Для міста Прилуцьке є стратегічним напрямком. Адже тут є площі для потенційного розширення, що важливо для Луцька. А мешканці села фактично стануть отримувачами адміністративних та соціальних послуг на рівні з мешканцями обласного центру. Це стосується також покращення медичного обслуговування, забезпечення охорони громадського порядку та безпеки, поліпшення транспортного сполучення та ремонту доріг.

Прилуцький сільський голова Арчибасов Валентин Андрійович поінформував луцьких обранців громади, що більшість депутатів та жителів підтримують ініціативу про співробітництво територіальних громад.

Зрештою рішення було поставлено на голосування й луцькі депутати підтримали його одноголосно. Перший крок зроблено, тож у перспективі можна очікувати що й інші сусідні з обласним центром громади дозріють до об’єднання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися