ФК «Луцьк» таки припиняє своє існування
Волинь

ФК «Луцьк» таки припиняє своє існування

1 вересня 2016, 10:58
0
0
Сподобалось?
0

Вматорський футбольний клуб «Луцьк», який був створений з ініціативи голови Волинської обласної ради бізнесмена Ігоря Палиці припиняє своє існування. Інформація про це різних джерел почала надходити на початку цього тижня. Інформацію про закриття проекту нам підтвердив генеральний директор клубу Андрій Розтока.

Вчора на сайті Асоціації аматорського футболу України повідомили, що тримали лист від клубу з відмовою від подальшої участі першості України серед аматорів, а причиною вказані «нові форс-мажорні обставини». Відзначимо, в ААФУ свого часу пішли на зустріч ФК «Луцьк» з тим, аби клуб встиг оформити усі папери і подати заявку до нового сезону, оскільки це було зроблено із запізненням. Цікаво, що і склад команди формувався не абияк, а з «легіонерів» з інших областей. Тож рішення про зняття зі змагань стало повною несподіванкою. Результати матчів за участю ФК «Луцьк» анулювали.

«Луцьк» знімається з усіх змагань, у тому числі з чемпіонату області. Усі фінансові зусилля мають бути сконцентровані на ФК «Волинь».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися