У Локачинському районі батьки не пустили в школу дітей
Волинь

У Локачинському районі батьки не пустили в школу дітей

7 вересня 2016, 16:02
3
1
Сподобалось?
1

У селі Губин Локачинського району вже на початку навчального року виник скандал в місцевій школі. Сьогодні замість дітей до навчального закладу пішли майже 50 батьків. Так вони висловили всій протест проти кар’єрного самоуправства владців району. Кілька років у школі працювала директором Інна Левкова, а попередником її був нинішній голова райдержадміністрації Віктор Дудечко, якого звільнили зі скандалом.

– Нині, коли Віктор Федорович прийшов до влади, він хоче помститися, – говорить голова батьківського комітету Руслана Ковальчук. – Наша Інна Степанівна хороший керівник і педагог. Під тиском вона була змушена написати заяву на звільнення. На її місце хочуть поставити однопартійця голови райдержадміністрації – колишнього директора початкової школи села Тумин Локачинського району. Ми проти такого рішення. Вимагаємо у обласної та районної влади припинити це самоуправство. Дослухатися до нашої думки. Інакше на навчання дітей не пускатимемо. 

Батьки сьогодні зустрілися з головою Локачинської райдержадміністації Віктором Дудечком, який, до речі, є їх односельчанином, представниками обласного та районного відділів освіти. Завдяки рішучим діям батьків Інну Левкову поновили на посаді. Але жителі Губина побоюються, що тиск на директора школи продовжиться. Тож ми і надалі слідкуватимемо за розвитком подій. Представники обласного управління освіти теж пообіцяли тримати цю ситуацію на контролі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Іван
    Іван

    Інформація спотворена і ЗОВСІМ не відповідає дійсності!!! Нехай кореспондент приїде і зустрінеться з усіма сторонами конфлікту, а не лише з "крикунами".

    17 вересня 2016, 22:05
    Відповісти
  • тиць здиць
    тиць здиць

    і балаболами бо та інна степанівна то тіки красти вміє гроші і за ригів горою

    17 вересня 2016, 23:02
    Відповісти
  • українець
    українець

    автор статті ганьбить професію журналіста. Стаття одностороння. Стидоба!

    3 грудня 2016, 12:26
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися