Вчорашні гравці юнацької команди вивели «Волинь» в 1/8 фіналу кубка України
Волинь

Вчорашні гравці юнацької команди вивели «Волинь» в 1/8 фіналу кубка України

22 вересня 2016, 12:56
0
0
Сподобалось?
0

Вчора «Волинь» приймали матч 1/16 фіналу кубка України. Суперниками команди Кварцяного були футболісти донецького «Олімпіка». Цього сезону це уже друга зустріч колективів у Луцьку. У першому турі чемпіонату «Волинь» на останніх секундах втратила перемогу над донеччанами. Але цього разу, все було інакше, адже у кубкових поєдинках обов’язково має бути переможець.

«Волинь» – «Олімпік» – 2:1

Голи: 1:0 – Логінов (66), 1:1 – Гринь (67), 2:1 – Я. Деда (79).

«Волинь»: 1. Кичак, 47. Романюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов (Чепелюк, 90+3), 18. Логінов, 22. Шаповал (Задерецький, 33) Герасимюк – к, 94. Хомченко, 97. Дудік, 9. Мемешев, 38. Петров (Я. Деда, 76).

«Олімпік»: 31. Котляров, 3. Парцванія, 4. Гришко – к, 8. Доронін, 9. Гошкодеря, 17. Шестаков (Богданов, 61), 20. Матяж (Танчик, 53), 24. Федорів, 32. Іллой-Айєт, 45. Хомутов (Лисенко, 80), 94. Гринь.

Ще до матчу між клубами виник невеличкий конфлікт. Тренер команди гостей Роман Санжар поскаржився журналістам на те, що ФК «Волинь» не дала можливості його хлопцям потренуватися. Але це лише додавало жару до і без того принципового кубкового поєдинку. Слід також зазначити, що «Олімпік» прибув до Луцька в дещо ослабленому складі. Наставник донецької команди розраховував здобути перемогу у Луцьку меншою кров’ю, тож поставив в «основу» трохи молоді, давши відпочинок деяким ключовим гравцям. На початках задум Санжара виглядав цілком виправданим. Гості домінували на полі у першому таймі і створили кілька нагод для взяття воріт Кичака. Найкращі шанси відзначитись були у Матяжа і форварда… «Волині» Петрова. Від автогола Сергія врятувала поперечина воріт Кичака. Практично усі потуги «Волині» в атаці зводилися до ударів з середньої та дальньої відстаней. І така тактика принесла свій результат. Після чергового пострілу Котляров перевів м’яч на кутовий, а за такої гри це був просто супершанс для підопічних Кварцяного. І Логінов його використав на всі сто, вколотивши «круглого» у сітку після виграної боротьби у повітрі. Проте гості довго у боргу не лишалися. Буквально у першій же атаці після розіграшу від центру поля Гринь розібрався із Горопевшеком і один в один переграв Кичака, до речі, голкіпер «Волині» у цьому епізоді був не на висоті, адже занадто далеко відійшов від лінії воріт. Рахунок на табло знову став рівним – 1:1.

Вирвати перемогу «Волині» вдалося завдяки вдалій і вчасній заміні від Віталія Кварцяного. Замість втомленого Петрова, для якого 90 хвилин ігрового часу поки що занадто багато, вийшов юний Ярослав Деда. Для того щоб стати героєм поєдинку йому вистачило всього три хвилини. Взагалі, переможний гол створили виключно вихованці футбольної школи «Волині». Деда завершив влучним ударом головою старання своїх партнерів Дудіка та Романюка.

«Волинь» крокує у кубку далі і чекає на наступного суперника, який визначиться під час жеребкування завтра.

https://www.youtube.com/watch?v=QqAGftX3uOI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися