Віталій Кварцяний про жеребкування кубка: «Краще взяти бомжа з метро, тоді не буде підтасовки»
Волинь

Віталій Кварцяний про жеребкування кубка: «Краще взяти бомжа з метро, тоді не буде підтасовки»

23 вересня 2016, 12:26
0
0
Сподобалось?
0

Після перемоги над «Олімпіком» в 1/16 кубка України Віталій Кварцяний коротко прокоментував гру і дав рекомендації Федерації футболу Україні, як проводити жеребкування наступного етапу змагань.

– Нам щогри доводиться бути у напрузі. Уже у команди щось потрохи виходить, погано, що починаються бавитися. Часом поводяться так, ніби вже все вміють. Тут не вистачає дисципліни. Хомченко почав бавитися, тримати м’яч. А якби забили, а через два дні з «Шахтарем» грати.

В «Олімпіку» багато знайомих облич, у Луцьку свого часу грали. Багато гравців з «Кривбасу», знайомий з ними по спільній роботі. Хлопці вміють працювати з м’ячем, все організовано, солідно. Нам цього бракує. Бракує класу. Вже тут не проходить «я хотів», треба робити, треба добивати, подавати і доставляти м’яч туди, куди треба. Романюк подав один раз добре, і забили. Таких подач має бути багато. Деда трохи передивився своє ставлення до футболу. Сьогодні я задоволений його рухливістю. Вчасно зіграв, забив. Забиває в юнацькій та молодіжній команді. Як тільки серйозно став ставитися до справи, зразу став виглядати футболістом. Моментами задоволений Дудіком. Виходить не все, але старається.

Важливо, що виграли. Серйозно ставимося до усіх ігор, і до цієї також. Будемо чекати суперника. Але зразу прошу журналістів зафіксувати один акцент, як проводити жереб. Не треба кульки класти у холодильник чи у гарячу пічку. І не треба зводити лобами нас з «Дніпром». Поміте, уже чотири роки у чемпіонаті ми або починаємо, або закінчуємо з «Дніпром». На попередньому жеребкуванні я був присутній. Там Потап і Настя виступали. Не треба нам Потапа і Насті. Краще взятим бомжа з метро, привести на жереб, і він витягне все нормально. Не буде ніякої підтасовки. А так знову, наприклад, «Шахтар» зіграє з «Інгульцем», «Динамо» – з «Колосом» з Малинівки, а «Волинь» буде грати з «Дніпром». Оцього я не хочу.

https://www.youtube.com/watch?v=rINjflIDi6Q

Відзначимо, що жеребкування 1/8 фіналу кубка України відбудеться сьогодні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися