«Волиньбаскет» стартував у суперлізі з мінімальної поразки
Волинь

«Волиньбаскет» стартував у суперлізі з мінімальної поразки

2 жовтня 2016, 08:21
0
0
Сподобалось?
0

Новий сезон у чемпіонаті України з баскетболу клуб з Луцька розпочав у Кременчуку. «Волиньбаскет» завітав у гості до «Кременя». Після певних кадрових вливань луцька команда виглядає досить солідно, тож цілком могла розраховувати на вдалий старт. Матч вийшов надзвичайно напруженим і цікавим.

Стартова 10-хвилинка нагадувала гойдалки. Команди почергово виходили вперед, у середині чверті «Волиньбаскет» навіть досяг відриву у 5 очок. Але господарі майданчика зібралися і таки вирвали перемогу у першому відрізку – 24:23.

Друга чверть була не такою результативною, але зі схожим сценарієм. «Волиньбаскет» знову вирвався вперед на три очки, але зрештою знову гору взяли баскетболісти «Кременя». На велику перерву команди пішли за рахунку 38:34.

На старті другої половини гри лучани, здавалося, посипалися. «Кремінь» досягнув +10, але наставник «Волиньбаскету» Дмитро Чайковський зумів зібрати команду і «лицарі» навіть виграли третю чверть. Перед останньою десятихвилинкою «Кремінь» від луцького клубу відділяли всього два очка.  На жаль, наздогнати суперника «Волиньбаскет» так і не зміг, поступившись у матчі, який цілком міг вигравати – 67:70 (24:23, 14:11, 16:18, 16:15).

Найкращими у складі луцького клубу у першому турі були його новачки Сергій Алфьоров та Артем Чемякін. На двох вони набрали 39 очок – 20 і 19 відповідно. А ще дуже вдало виступив Олег Рудаков – 11 очок + 12 підбирань.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися