Волинські правоохоронці затримали у Житомирі двох розбійників, які скоїли напад на ювелірний магазин у Володимирі-Волинському
Волинь

Волинські правоохоронці затримали у Житомирі двох розбійників, які скоїли напад на ювелірний магазин у Володимирі-Волинському

17 жовтня 2016, 16:19
0
-1
Сподобалось?
-1

У жовтні цього року двоє чоловіків, один з яких перебував у розшуку по базі Інтерполу, скоїли розбійний напад на Волині.

4 жовтня двоє у масках з пістолетом серед білого дня увірвалися у приміщення ювелірного магазину у Володимирі-Волинському і, погрожуючи зброєю, вимагали віддати їм гроші та ювелірні вироби. Працівниця крамниці не розгубилася і натиснула кнопку виклику працівників охоронної фірми «Арсенал». Це злякало зловмисників, і вони втекли. Протягом десяти діб оперативники волинської поліції вийшли на слід двох жителів Житомира (1981 та 1996 року народження)  і затримали їх за місцем проживання. У них вилучили пістолет травматичної дії. Як з’ясувалося, старший із розбійників перебуває у розшуку за базою Інтерполу на вимогу правоохоронних органів Республіки Молдова. Там чоловіку уже навіть винесено вирок за шахрайства та крадіжки.

Затриманим загрожує від 7 до 12 років тюрми. На даний момент обоє затриманих активно співпрацюють зі слідством і дають визнавальні покази.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися