«Волиньбаскет» не пробився до чвертьфіналу кубка
Волинь

«Волиньбаскет» не пробився до чвертьфіналу кубка

6 листопада 2016, 20:42
0
0
Сподобалось?
0

Луцький баскетбольний клуб завершив своє турне до Миколаєва. Менше ніж за тиждень «лицарі» зіграли у місті корабелів три матчі. Як ми уже повідомляли, найперше команди зустрілися у рамках суперліги. А ще двічі зіграли за путівку у чвертьфінал національного кубка.

Кубкове протистояння лучани програли, хоча цілком могли сподіватися й на кращий результат. Так перший матч суперники провели обережно і нерезультативно, особливо це стосується перших двох десятихвилинок. Та, як не дивно, обережний баскетбол був на руку лучанам. Першу чверть «Волиньбаскет» виграв 17:16 і підкрипіпив мінімальним успіхом у другій – 9:8. Але зрозуміло, що два очки переваги у баскетболі це нічого. У другій половині матчу МБК «Миколаїв» розбушувався і виграв дві чверті 20:11 та 21:15. У результаті господарі майданчика святкували перемогу 65:52.

Другий матч проходив веселіше. Лучанам уже не було куди відступати, тож жвавіше почали саме підопічні Дмитра Чайковського. У його команди пішли триочкові. Тож першу чверть лучани виграли достатньо переконливо з розривом у вісім очок. До великої перерви миколаївці цю перевагу переполовинили, а на фініш третьої чверті вже вийшли лідерами матчу – 50:47. Підопічних Дмитра Чайковського дуже підвела реалізація. В останній десятихвилинці був справжній бій. Лучани то наздоганяли, то відпускали МБК «Миколаїв». Зрештою, господарі майданчика спромоглися втримати три очкову перевагу – 73:70 (16:24, 20:16, 14:7, 23:23). Тож «Волиньбаскет» залишив кубковий турнір, а миколаївці зіграють у чвертьфіналі. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися