За порятунок «Волиньбаскета» взявся лідер «Тартаку» Сашко Положинський
Волинь

За порятунок «Волиньбаскета» взявся лідер «Тартаку» Сашко Положинський

23 листопада 2016, 18:05
0
0
Сподобалось?
0

Існування професійного баскетбольного клубу у Луцьку продовжує залишатися під питанням. Західний регіон ризикує втрати єдину команду вітчизняної суперліги. Нещодавно при «Волиньбаскеті» створили піклувальну раду. Першим у неї увійшов лідер відомого українського рок-гурту «Тартак» лучанин Сашко Положинський. Він шукатиме однодумців заради порятунку волинського баскетболу.

Тим часом «лицарі» не пройшовши нормальної підготовки, продовжують героїчно битися у регулярному чемпіонаті суперліги. «Волиньбаскет» зіграв серію домашніх матчів.

Найближчими до успіху лучани були у поєдинку проти «Кременя». Протягом матчу шальки терезів схилялися то на бік господарів майданчика, то на користь гостей. Останнє слово, на жаль, було за «Кременем». У підсумку поразка 67:71 (19:11, 12:22, 23:19, 13:19).

Надалі «Волиньбаскет» зустрічався з більш потужними суперниками. Цікавою вийшла гра зі столичним «Будівельником». Та от тільки сил битися на рівних з киянами підопічним Дмитра Чайковського вистачило хіба що на половину матчу. Знову поразка – 71:86 (14:22, 25:22, 11:16, 20:26).

І зовсім вже кепська виглядали справи «Волиньбаскета» у зустрічі з «Черкаськими мавпами». Цього разу боротьби взагалі практично не вийшло – 61:87 (21:22, 8:19, 13:20, 19:26).

Завтра «Волиньбаскет» прийматиме одеську «БІПУ».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися