Перевізники хочуть підняти вартість проїзду у луцьких маршрутках до 4 гривень
Волинь

Перевізники хочуть підняти вартість проїзду у луцьких маршрутках до 4 гривень

25 листопада 2016, 13:11
0
0
Сподобалось?
0

Перевізники, які працюють на міських маршрутах, просять збільшити плату за проїзд щонайменше до чотирьох гривень. Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 25 листопада, пише «Волинський інформаційний портал».

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко повідомив, що до нього звертаються перевізники з проханням збільшити плату за проїзд. Вони аргументують це здорожчанням матеріальної бази, необхідної для організації перевезень. До того ж, у місті гострою є і проблема наявності водіїв.

«Є такі перевізники, які довозять водіїв з Млинівського району Рівненської області, бо багато нормальних водіїв виїхали в Польщу чи ще кудись. Більше того, не можуть оновити автобусний парк і належно його підтримувати», – висловився Григоренко.

Він додав, що поки міська влада намагається переконувати перевізників, аби і далі лучани платили за проїзд три гривні. Але ситуація напружується. Тож, за його словами, у грудні перевізники хочуть провести круглий стіл, де мають намір поговорити з громадськістю і міською владою і озвучувати свої побоювання та побажання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися