Вісточка від тата з війни — прапор України з побажаннями від солдатів
Волинь

Вісточка від тата з війни — прапор України з побажаннями від солдатів

6 грудня 2016, 11:53
0
1
Сподобалось?
1

Неймовірно дорогий подарунок отримали учень старовижівської школи Тарасик Цвид та його шестирічна сестричка Улянка від свого батька Андрія Анатолійовича та його побратимів з АТО – український прапор з підписами та побажаннями бійців Національної гвардії України. Перший раз на Донбас тато поїхав у 2014 році. З того часу на війні довелося побувати тричі. Нещодавно мав приїхати у відпустку. У призначений день дружина Тетяна Вікторівна з дітьми поїхали до Луцька його зустрічати.

– На жаль, у потязі нацгвардійцям повідомили, що на ранок терміново треба відправлятися у Київ, – зі сльозами на очах розповідає Тетяна Цвид. – Тож поспілкувалися з Андрієм лише близько години.

На прапорі для Тарасика є вітання й побажання від бійців. Зокрема, земляк Цвидів Микола Тишик із Седлища, відомий як танкіст «Лесик», написав: «Слухайся тата, він у тебе – найкращий».

Свій дорогоцінний подарунок Тарас Цвид показав і однокласникам. Поки що хлопчик хоче повістити прапор у своїй кімнаті над робочим столом. А як закінчиться війна, можливо, передасть його у шкільний музей.

Тамара ПОЖАРЧУК, Волинська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися