Петро Шпига позбувся приставки т.в.о. у посаді
Волинь

Петро Шпига позбувся приставки т.в.о. у посаді

12 грудня 2016, 20:04
0
0
Сподобалось?
0

Наказом Національної поліції України від 5 грудня начальником Головного управління Національної поліції у Волинській області призначено генерала поліції третього рангу Петра Шпигу. До цього Петро Петрович керував обласною поліцією у статусі тимчасового виконувача обов’язків начальника.

Відзначимо, що Петро Шпига перший постреволюційний керівник очолив, тоді ще Управління МВС у Волинській області. Цю посаду він отримав у тому числі завдяки активній підтримці громадськості. Його кандидатуру активісти поїхали відстоювати в МВС. Наказ про призначення керівником обласного управління міліції був підписаний 9 квітня 2014 року. У листопаді 2015, коли міліція стала поліцією, Петро Шпига став т. в. о. начальника Головного управління Нацполіції у Волинській області.

Додамо, що за часів незалежності України Петро Шпига став єдиним уродженцем Волині, який керує правоохоронцями області. Раніше цінні кадри шукали виключно за межами нашого краю. Петро Шпига народився 30 вересня 1973 року у селі Чмикос Любомльського району. У системі МВС з 1995 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися