У Луцьку у старій частині міста активісти виявили підпільний нічний клуб
Волинь

У Луцьку у старій частині міста активісти виявили підпільний нічний клуб

29 грудня 2016, 02:50
1
0
Сподобалось?
0

Активісти «Самооборони Волині» та патрульна поліція Луцька цієї неділі виявили у старій частині міста на вулиці Драгоманова підпільний нічний клуб, який носить назву «Укриття». Він розташований у підвалі одного з будинків поруч з аптекою-музеєм. Вхід до 24:00 коштує 50 гривень, на всю ніч – 80. При цьому відвідувачам дозволяється приносити з собою їжу та випивку.

Як розповів у «Фейсбуку» активіст «Самооборони» Олександр Ніколайчук, правоохоронцям та членам громадського формування відвідувачі клубу розповіли версію про те, що святкують чийсь день народження. От тільки більшість просто не могли назвати до кого ж прийшли на свято.

«З огляду на те, що у приміщенні «святкування Днів народження» відбуваються щотижня, що молодь перебуває у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, то наступного разу можуть бути маски-шоу», - додав Ніколайчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • рома
    рома

    неужели этим активистам нечем заняться больше, чем следить за тем где и как отдыхает молодежь? и это где, в Луцке? Дорогие жители Луцка, найдите этим долбоёбам работу наконец-то. А молодежь пусть себе висит. Висит - значит есть бабки. Есть бабки - значит работают.

    29 грудня 2016, 11:38
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися