На Волині засудили чоловіка, який навмисно втопив двох знайомих
Волинь

На Волині засудили чоловіка, який навмисно втопив двох знайомих

4 січня 2017, 00:06
0
0
Сподобалось?
0

Подвійне вбивство сталося у липні 2013 року у селі Затурці. Четверо мешканців Торчина, найстаршому з яких – нині обвинуваченому у вбивствах – було 25 років, а найменший був іще неповнолітнім – приїхали сюди відпочивати. Разом пили спиртне у літній палатці поряд з магазином. Один із друзів дуже сп’янів та заснув просто за столом.

Надвечір, коли компанія, повертаючись додому, проходила повз місцевий ставок, хтось із приятелів запропонував 22-річному  хлопчині, який заледве прокинувся, скупатись. Той погодився, хоча й сказав, що плавати він не вміє. Біля ставка до друзів приєднався ще один старший чоловік – знайомий обвинуваченого.

У воді хлопець, хоч і не вмів плавати, чомусь зайшов аж по шию.  Обвинувачений підійшов до нього та почав занурювати його голову у воду – «жартував». Коли ж жертва втомилась та намагалася відбитися і вийти з води, зловмисник декілька разів штовхнув її на глибину й домігся того, що хлопець пішов під воду. Допомоги йому убивця, який був поряд, не надав.

Найближче до епіцентру подій опинився опинився чоловік, який приєднався до компанії біля ставка. Він звинуватив зловмисника у вбивстві. Щоб змусити його замовчати убивця схопив нещасного за шию, кілька разів занурював його голову у воду та  утримав там, аж поки теж не втопив.

Інші свідки, побоюючись уже за своє життя, втекли з місця події. Вбивця довго обдумував, як видати скоєне за нещасний випадок, оскільки про утоплення двох людей нікого відразу не повідомив, розмовляючи по телефону з рідними потерпілого, замовчував факт смерті, очевидців переконував сказати, що стався нещасний випадок. Одяг одного з потерпілих убивця переніс на інше місце, через що пошуки трупа водолазами затягнулись на багато годин.

Попри те, що зловмисник не визнав своєї вини у скоєному, Ковельський міськрайонний  суд у складі професійних суддів та трьох присяжних, врахувавши усі зібрані докази та дослухавшись до доводів прокурорів, визнав його винним в умисному вбивстві з хуліганських мотивів та умисному вбивстві з метою приховання іншого злочину та призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися