На Волині судитимуть злочинців, які переправляли нелегалів у Європу
Волинь

На Волині судитимуть злочинців, які переправляли нелегалів у Європу

11 січня 2017, 18:36
0
0
Сподобалось?
0

Створив злочинну групу 25-річний житель Любомльського району. Його помічником був ще один волинянин. Також до справи долучилися двоє іноземців з Республіки Гвінея. За переправлення у Польщу зловмисники брали зі свої клієнтів від 1 до 1,5 тисячі доларів США. Загалом за чотири місяці вони встигли заробити таким чином майже 18 тисяч доларів.

Відомо, що зловмисники переправили через український кордон до Польщі дванадцятьох іноземців, серед яких громадяни Конго, Гвінеї та Сирії. Більшість із них студенти, які навчалися в українських вишах, інформують у ГУНП України у Волинській області.

Усіх осіб, які незаконно прибули на території сусідньої Польщі повернуть в Україну в порядку реадмісії. У грудні 2016 року слідчі слідчого управління ГУНП у Волинській області організатору та співучасникам злочинної групи оголосили про підозру у вчинені злочинів. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з конфіскацією засобів вчинення злочину, як то, наприклад, транспортні засоби. У січні цього року матеріали кримінального провадження із обвинувальним висновком скеровані до суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися