Відкладена смерть: отримав поранення на Житомирщині — помер у Луцьку
Волинь

Відкладена смерть: отримав поранення на Житомирщині — помер у Луцьку

16 січня 2017, 18:28
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці Луцька розкрили одне незвичайне убивство. Ще у передноворічний вечір у Луцьку виявили у під’їзді одного з будинків тіло чоловіка. Медики швидкої допомоги встановили, що у чоловіка сталася внутрішня кровотеча. Хоча на тілі було чимало колото-різаних ран, проте із ними спершу смерть потерпілого ніяк не пов’язували, бо вони більше були схожі на подряпини. Проте уже пізніше судмедекспертиз виявили, що одне з поранень хоча спершу і не було смертельним, проте таки призвело до фатального фіналу.

Як встановили правоохоронці, 39-річний загиблий був родом із Житомирщини, мав за плечима тюремний стаж. Ще 28 грудня у Коростені на Житомирщині у нього стався конфлікт із «колегами». Чоловіка звинуватили у «щурятництві» – крадіжці спільного майна. За це винуватця покарали «за поняттями». Знайомий загиблого 32-річний такий же раніше судимий мешканець Житомирщини порізав йому руки розкладним ножем, а на останок всунув лезо ще й у спину. Але не на повну, а щоб тільки налякати. Після того «друзі» поїхали до Луцька «шакути роботу». Якого плану розраховували знайти роботу можна лишень здогадуватися. Але покараний за крадіжку у своїх став почуватися все гірше, почав покашлювати, але до лікарів так і не звернувся, аж поки не віддав Богу душу. Як виявилося під час розтину тіла, саме отой останній удар у спину від знайомого виявився фатальним. Він призвів до внутрішньої кровотечі.

Слідчі луцької поліції оголосили мешканцю Житомирщини, який наніс смертельний удар про підозру у нанесені важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. Мірою запобіжного заходу для нього суд обрав тримання під вартою на 60 діб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися