На Волині у змаганнях серед мисливських собак перемогли рівненчани
Волинь

На Волині у змаганнях серед мисливських собак перемогли рівненчани

9 лютого 2017, 09:19
0
0
Сподобалось?
0

Минулих вихідних на Волині у вольєрі Віктора Дрокіна, що біля села Усичі Луцького району, проходили відкриті обласні змагання серед мисливських собак по підсадному кабану. Першого дня на парочку кабанців почергово «полювалм» 30 лайок мисливців з Волині, Рівненщини та Львівщини.

Більшість псів через сніжну кірку і везіння кабанців так і не змогли виявити досвідчених рохканів. Хтось навіть пожартував, що власник вольєру своїх ікланів тренує краще, аніж мисливці собак.

Переможцем стала дворічна західносибірська лайка Урма-3 рівнянина Ігоря Чернюка. Вона набрала 80 балів. Його дворічний кобель цієї ж породи Бор-Гріфон-Орс із 77 балами і дипломом ІІ ступеня виборов «срібло». А «бронза» дісталася кобелю Ай-Дару ковельчанина Володимира Черняка.

Наступного дня на підсадного кабана полювали українські карпатські гончаки, німецькі жорсткошерсті лягаві (дратхаари), німецькі мисливські тер’єри. І місце (80 балів і диплом ІІ ступеня) виборов український карпатський гончак Баян Олександра Галушки з села Стрільськ Сарненського району Рівненської області. Срібним призером (63 бали і диплом ІІІ ступеня) стала пара ягдтер’єрів Бай Schwarze Rang і Зейда Schwarze Rang шачанина Ігоря Жмурка. Третє місце залишилось вакантним.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися