«ВолиньБаскет» таки дограє сезон у Суперлізі Парі-Матч!
Волинь

«ВолиньБаскет» таки дограє сезон у Суперлізі Парі-Матч!

23 лютого 2017, 10:41
2
0
Сподобалось?
0

Шанувальники волинського баскетболу достеменно знають, з якими фінансовими труднощами луцька команда просувається турнірною дистанцією нинішнього Чемпіонату України-2016/17. Неодноразово у ЗМІ з’являлася  інформація про те, що БК «Волиньбаскет» ризикує не дограти сезон. Але днями приємна новина надійшла від інтернет-магазинупобутовоїтехніки «Лазейка», який погодився стати партнером завершального домашнього матчу проти МБК «Миколаїв» (3 березня).

Про це інформує прес-служба «Волиньбаскету».

Саме завдяки підтримці https://lazeika.ua врятовано імідж волинського баскетболу на всеукраїнській арені, і це не порожні слова, а констатація факту.

Колектив магазину подбав не лише про гравців та тренерський штаб БК «Волиньбаскет», але й про вболівальників, адже в рамках партнерства передбачається: розіграш цінних подарунків від https://lazeika.ua під час матчу; квитки на матч дадуть змогу отримати знижку 1,5 % при купівлі товарів у інтернет-магазині «Лазейка» (для цього потрібно буде пред’явити квиток при покупці, акція діятиме до кінця березня); розіграші подарунків у соціальних мережах (для цього потрібно підписатися на сторінки клубу в Facebook і ВК та на сторінку  інтернет-магазину «Лазейка» у Facebook).

Гра відбудеться 3 березня, початок о 17:00. Онлайн-трансляція –YouTube.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Вася Вайновіч
    Вася Вайновіч

    Наконєц-то! Хоч хтось знайшовся, кому не по барабану спорт!

    23 лютого 2017, 13:54
    Відповісти
  • Герман
    Герман

    Якщо чеcно то вперше почув про цей магазин Лазєйка. Тепер ради цікавості зайду і подивлюся. Треба піддержувати тих хто піддержує баскетбол

    23 лютого 2017, 13:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися