«Олександрія» розгромила «Волинь», а суддя познущався
Волинь

«Олександрія» розгромила «Волинь», а суддя познущався

25 лютого 2017, 19:36
0
0
Сподобалось?
0

Старт весняного сезону для луцької "Волині" припав на виїзд до Олександрії. Місцевий ПФК ніколи не був зручним суперником для «хрестоносців». Навіть у "зіркові" для лучан часи перемоги над олександрійцями давалися надзвичайно важко, а на виїзді й взагалі. А якщо зважити на нинішній статус команд, то розраховувати на позитивний результат було дуже складно. Та ще й «підбадьорювати» футболістів під час матчу не було кому, адже Віталій Кварцяний відбуває дискваліфікацію за коментарі на адресу жінки-арбітра Катерини Монзуль.

«Олександрія» – «Волинь» – 6:0

Голи: 1:0 – Грицук (15 – з пенальті), 2:0 – Логінов (28 – автогол), 3:0 – Козак (45+3), 4:0 – Куліш (71), 5:0 – Куліш (88), 6:0 – Куліш (90+2).

«Олександрія»: 54. Новак, 4. Опря, 7. Куліш, 11. Цуріков, 13. Чорній (27. Старенький, 70), 22. Грицук – к (6. Леонов, 63), 25. Чеботаєв, 26. Шендрік (5. Бондаренко, 78), 44. Банада, 72. Козак, 87. Басов.

«Волинь»: 1. Кичак, 47. Романюк, 67. Мелінишин (24. Горопевшек, 74), 18. Логінов, 20. Задерецький, 65. Тетеренко, 26. Р. Никитюк (48. Чепелюк, 40), 9. Мемешев (76. Ляшенко, 81), 97. Дудік, 99. Діденко, 38. Петров.

Від стартових хвилин матчу стало зрозуміло, що «Олександрія» не збирається втрачати важливих для себе очок. Атаки господарів поля були хай і не гострими, але наполегливими та чисельними. «Волинь» же, фактично, сіла у свій штрафний майданчик і мала труднощі навіть з виходом у центр поля. Перший реальний шанс вийти вперше у господарів виник на 11-й хвилині. Ворота «Волині» врятував Романюк, заблокувавши удар Цурікова. А от за кілька хвилин, блокуючи удар суперника, Задерецький необережно виставив руку. Арбітр Микола Кривоносов, який дебютував в еліті, повважав це навмисною грою, і поставив пенальті. Грицук легко розібрався із Кичаком з позначки. Гол не змінив вектора гри. І вже на 28 хвилині чергова спроба відбитися у власному штрафному призвела до автоголу Логінова.

Лише після цього «Волинь» трохи оживилася й пішла вперед. Загрожував воротам господарів Дудік. Потім стався  цікавий момент, який вплинув і на результат і на подальші події у матчі. Банада, невдало вибиваючи м’яч зі штрафного майданчика, влучив собі ж у руку. Стовідсотковий пенальті! Про це ж сказав Кривоносову капітан лучан Діденко. Однак 11-метровий суддя не призначив, а «нагородив» «дядю Толю» (так молоді гравці луцької команди називають найдосвідченішого колегу) «гірчичником». Зрештою, замість шансу скоротити розрив у рахунку і повернути інтригу у матч, лучани отримали у роздягальню третій гол від Козака, який реалізував вихід на побачення з Кичаком.

Початок другого тайму був за лучанами. Класний момент був у Петрова. Сергій у своєму стилі зіграв головою на випередження, і м’яч пішов у лічених сантиметрах над поперечиною воріт Новака. Проте втілити територіальну перевагу у голи так і не вдалося. Тим часом, трохи відпочивши, за справу взялися господарі поля. Куліш з з 71 хвилини і до фінального свистка встиг оформити хет-трик. За рахунку 4:0 на користь «Олександрії» арбітр матчу вилучив Анатолія Діденка. Цього разу капітан луцької команди отримав покарання за нібито симуляцію, хоча навіть з космосу було помітно, що форвард «Волині» впав внаслідок запеклої боротьби з суперником. Потім був п’ятий гол і знущальний шостий, забитий у порожні ворота – перед тим Кичак щойно нейтралізував вихід форварда олександрійців на побачення, а Куліш, до якого відскочив м’яч за межами штрафного майданчика, парашутом послав «круглого» у сітку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися