«Волинь» мінімально програла «Шахтарю» після випадкового гола
Волинь

«Волинь» мінімально програла «Шахтарю» після випадкового гола

5 березня 2017, 21:48
0
0
Сподобалось?
0

Присмак від нищівної поразки в Олександрії аж ніяк не додавав оптимізму уболівальникам «Волині» перед домашнім поєдинком із «Шахтарем». Автор цих рядків, якось зустрівши Юру Романюка у коридорах «Авангарду», спробував пожартувати про майбутню гру з «гірниками». Однак оборонець луцької команди серйозно заявив: «Будемо битися, от побачите».

«Волинь» – «Шахтар» – 0:1

Гол: 0:1 – Коваленко (66).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 47. Романюк, 18. Логінов, 26. Р. Никитюк, 97. Дудік, 76. Ляшенко (20. Задерецький, 61), 9. Мемешев, 22. Шаповал, 48. Чепелюк (24. Горопевшек, 68), 38. Петров, 65. Тетеренко.

«Шахтар»: 30. Пятов, 33. Срна – к, 5. Кучер, 44. Ракіцький, 31. Ісмаїлі, 6. Степаненко, 10. Бернард, 11. Марлос (59. Зубков, 90+3), 28. Тайсон (29. Патрік, 90), 74. Коваленко (17. Малишев, 82), 99. Бланко-Лещук.

Матч із лідером чемпіонату показав, що лучани й справді засвоїли помилки першої весняної гри. Головним чином «хрестоносці» чудово витримували дисципліну позаду. Навіть не намагаючись боротися з «Шахтарем» за ініціативу, підопічні Віталія Кварцяного мало що давали створювати донеччанам в атаці. Не маючи змоги вільно розігрувати комбінації гості переважно вдавалися до дальніх ударів та з середньої відстані. Проте жоден з них у «рамку» не летів. Єдиний момент за 45 хвилин гості створили після стандарту. Кучер традиційно пішов на подачу кутового і головою послав «круглого» у стійку. Одразу у сітку «додав» Тайсон, але він був в положенні поза грою. А під завісу тайму вже лучани могли забити гол «у роздягальню». Ледь не принесла результат наполегливість Редвана Мемешева в пресингу на чужій половині поля. На пару з партнером Мемешев змусив Пятова помилитися. Голкіпер «Шахтаря» відпустив м’яч прямо на набігаючого Петрова, але нападник луцької команди теж відповів люб’язністю і пробив прямо у воротаря.

По перерві гості значно додали у шкидкостях, тим самим значно ускладнивши життя захисту «Волині». Тепер лучани вже не стигали перекривати усі напрямки атак «Шахтаря». Тепер слово було за Недільком. Віталій парирував удар Срни, перекинути голкіпера намагався Бланко-Лещук, але капітан лучан дістав м’яча під поперечкою. На 64-й хвилині Марлос класно прострілив у штрафний майданчик «Волині», Бланко-Лещук метрів з семи пробив у доторк, але знову неділько виявився непробивним. Але тиск на ворота господарів не вщухав, тож і гол, як то кажуть, назрівав. І він стався. Тайсон вийшов на побачення з Недільком. Воротар «Волині» відібрати м’яч в опонента не зміг, але зробив усе, щоб поставити його у максимально незручне становище. Та все ж, вже добігаючи до межі поля, Тайсон виконав простріл у бік воріт і спричинив серію рикошетів: від Логінова у Коваленка, від Коваленка у стійку, а вже від стійки у ворота. Таким вийшов єдиний гол у цьому матчі. Донеччани мали ще кілька нагод, але жодну не довели до пуття. «Волинь» же взагалі більше нічого гострого не створила. Кілька зароблених кутових підопічні Кварцяного використали невдало.

https://www.youtube.com/watch?v=jw6Y8Wyg4-0


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися