Прихильники торгівельної блокади Донбасу поспілкувалися з головою ОДА
Волинь

Прихильники торгівельної блокади Донбасу поспілкувалися з головою ОДА

14 березня 2017, 13:27
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ввечері деякі інтернет-видання, а потім й телевізійні канали, поширили інформацію про «захоплення» приміщення Волинської обласної державної адміністрації прихильниками торгівельної блокади окупованих територій Донбасу.

Насправді ж представники кількох громадських організацій та переважно пов’язаних із ними політичних сил провели акцію у знак протесту проти дій правоохоронців на станції Кривий Торець (працівники СБУ захопили пункт блокувальників і затримали учасників блокади, яких пізніше відпустили). Представники громадських організацій поспілкувалися з головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком та керівництвом ГУНП та УСБУ в області. Учасники акції висунули кілька вимог та склали текст звернення до Президента України, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради України та генерального прокурора України. Запропонували цей текст підписати й Володимиру Гунчику, але він відмовився. Серед вимог учасників акції звільнення зариманих учасників блокади, звільнення керівників МВС та СБУ.

Сьогодні більшість у Волинській обласній раді, яка гуртується навколо представника «УКРОПу» голови ради Ігоря Палиці (пов’язаних із цією політсилою персоналій було чимало й під час вечірнього візиту до ОДА, зокрема, був присутній керівник фонду «Ігоря Палиці» Олександр Товстенюк), скликала позачергову сесію. Попередньо відомо, що говоритимуть про ту ж саму тематику. Можливо підніматиметься й питання про висловлення недовіри Володимиру Гунчику.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися