У екс-президента ФК «Волинь» виконавча служба вилучила за борги «Мерседес»
Волинь

У екс-президента ФК «Волинь» виконавча служба вилучила за борги «Мерседес»

15 березня 2017, 10:35
0
0
Сподобалось?
0

У екс-президента ФК «Волинь», депутата облради і директора підприємства «Волиньприродоресурс» Василя Столяра забрали за борги машину.

Як стало відомо Волинській службі новин, на минулому тижні у Столяра виконавча служба за позовом банку забрала його Мерседес W222 з ексклюзивним номерним знаком «ВОЛИНЬ», на якому бізнесмен їздив останні роки. Автомобіль забрали за борги перед ВТБ банком (російський «Внєшторгбанк»). Перехожі бачили, як Мерседес вантажили на евакуатор на проспекті Волі, поблизу «Бару 11».

Василь Столяр свого часу публічно зізнався у тому, що не платить кредит, за який купив цю машину.

«Василь Столяр розповів, що їздить на Mercedes W222 з ексклюзивним номерним знаком «ВОЛИНЬ». Бізнесмен на запитання про те, як у нього з’явилася ця автівка, розповів, що «вкрав у Путіна»: «Взяв кредит у ВТБ банку і не плачу! Аби вони патрони на схід не посилали. Нехай свої гроші ліпше платять!» – цитував Столяра у листопаді 2015 року Таблоїд Волині.

З власних джерел Волинській службі новин стало відомо, що, аби купити цей «Мерседес», Столяр взяв у «Внєшторгбанку» кредит на близько 200 тисяч доларів США.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися