«Волиньбаскет» завершив безрезультатним вояжем на Одещину
Волинь

«Волиньбаскет» завершив безрезультатним вояжем на Одещину

16 березня 2017, 18:38
0
0
Сподобалось?
0

Завершувати свій другий сезон «Волиньбаскету» випало на Одещині. Тут на лицарів чекали аж два поєдинки – з «БІПою» та «Хіміком». Спершу лучани відвідали Одесу, яка виявилася ну дуже вже не гостинною для лицарів. Господарі майданчика видно дуже образилися за домашню поразку у минулому році, тож зробили усе, щоб повноцінно реваншуватися. «БІПА» почала потужно та агресивно й діяла так увесь матч. Шансів у «Волиньбаскета» хоча б поборотися за інтригу не було. В результаті Одеса розгромила Луцьк 95:58 (29:16, 24:16, 22:13, 20:13).

Після такого провалу на лучан очікував ще й візит до «Хіміка» у Южний. Очною зустріччю обидві команди завершували регулярний чемпіонат. Настрій, правда, у суперників був різний. «Лицарі» швидше мали б радіти з того, що взагалі дограли цей сезон, а у «Хіміка» попереду ще як ніколи важка боротьба за чемпіонство зі столичним «Будівельником».

Оскільки гра була останньою й нічого не вирішувала у турнірному сенсі, то й команди діяли відповідно – хай і не на повну потужність, але розкуто. Гра вийшла цікавою для глядачів і закінчилася досить скромною перемогою «Хіміка» 81:70 (21:20, 21:16 17:17, 22:17).

Лучани, поки що залишаються на 9 сходинці у турнірній таблиці, яка, швидше за все й залишиться підсумковою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися