Подих першої ліги стає все відчутнішим
Волинь

Подих першої ліги стає все відчутнішим

3 квітня 2017, 08:22
0
0
Сподобалось?
0

Другий етап чемпіонату «Волинь» розпочала матчем у Полтаві. Віталій Кварцяний провів чергову очну дуель зі своїм колишнім підопічним, а нині наставником «Ворскли» Василем Сачком. У цьому поєдинку мотивація гостей була значно вища, адже очки команді з Луцька потрібні, щоб залишити дно турнірної таблиці. «Ворскла» ж перебуває у статусі найкращої серед найгірших й покращити його уже не зможе.

«Ворскла» – «Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – Шарпар (34), 2:0 – Хльобас.

«Ворскла»: 12. Сарнавський, 8. Ткачук (3. Кунєв, 80), 10. Мякушко, 11. Шарпар, 13. Хльобас (9. Загорулька, 85), 17. Чеснаков – к, 19. Одарюк (40. Саків), 23. Сапай, 29. Кравченко, 33. Чижов, 82. Ребенок.

«Волинь»: 1. Кичак, 65. Тетеренко, 26. Р. Никитюк, 22. Шаповл, 24. Горопевшек, 7. Герасимюк – к, 18. Логінов, 47. Романюк (20. Задерецький, 78), 9. Мемешев (97. Дудік, 46), 99. Діденко (76. Ляшенко, 59), 38. Петров.

Матч команди розпочали обережно, незначна перевага була у ногах господарів. Проте лише на 13-й хвилині вона вилилася у небезпечний момент, коли Одарюк пробивав головою у падінні – трохи неточно. Відповідь «Волині» за кілька хвилин була ще суттєвішою. Після розіграшу штрафного Мемешев у боротьбі із захисником ворсклян пробив у стійку. Ще один чудовий момент відзначитися був у Романюка, до речі, він цього разу вийшов на позиції півзахисника. Юра втік по своєму флангу від опікунів на побачення з Сарнавським, а от «пробити» голкіпера не зумів. «Волинь» все більше сил підтягувала в атаку і напоролася на швидкий контрвипад. Мякушко розрізним пасом вивів Шарпара на побачення з Кичкаком, і екс-капітан «Волині», а нині один з лідерів «Ворскли», своїм шансом скористався – 1:0. Перед походом у роздягальні рахунок на табло міг змінити вже нинішній капітан лучан Олег Герасимюк. Він потужно пробив з-за меж штрафного майданчика, і м’яч пішов поруч зі стійкою.

Другий тайм дещо активніше почала «Волинь». Але все більше занепокоєння почала викликати задня лінія команди Віталія Кварцяного. Гравці «Ворскли» отримали чимало простору для контргри. Хльобас міг подвоїти перевагу своєї команди у дебюті другого тайму. Але, вийшовши на побачення з Кичаком, гравець «Ворскли» прийняв не дуже вдале рішення перекидати голкіпера й просто віддав тому м’яч. Переломний момент у матчі стався на 62-й хвилині, коли господарі поля забили гол, котрий є досить спірним. Хльобас отримував пас від партнера, найімовірніше, перебуваючи в офсайді, проте судді дозволили грати і цього разу нападаючий свою дуель у воротаря «Волині» виграв.

Після другого гола гра лучан розвалилася. Господарі поля могли забити ще 2-3 м’ячі. Ледь не оформив «дубль» Хльобас, голом міг увійти у гру з лави запасних Саків. «Волинь» ще одного разу відповіла майже точним ударом Горопевшека після кутового.

«Волинь», наразі, одноосібно посідає останнє місце у турнірній таблиці. Конкуренти лучан у боротьбі за виживання розпочали другий етап чемпіонату з перемог. Тепер «Волинь» відстає на 3 очка від «Дніпра» і вже шість очок відділяє підопічних Кварцяного від рятівної десятої сходинки, яку утримують «Карпати».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися