Ворогу на зло: які харчі постачають 14 бригаді
Волинь

Ворогу на зло: які харчі постачають 14 бригаді

7 квітня 2017, 09:09
0
0
Сподобалось?
0

На інформаційних ресурсах бойовиків «ЛНР» з’явилася інформація, буцімто з 1 квітня українські військові переведені на самостійне забезпечення харчуванням. І, мовляв, через це бійці 14 бригади масово скуповують продукти харчування в магазинах Луганщини. Пов’язали це із підняттям українським військовим зарплат з 1 квітня. Мовляв, додали грошей, а харчі забрали.

Така інформація обурила військовослужбовців 14 бригади. І вони, на зло ворогам, оприлюднили детальний звіт, чим багаті продуктові склади підрозділу.
«А тим часом ми, наша бригада, продовжує у великій кількості отримувати централізовано від рідного Міністерства оборони свіжі свинину, курятину, яйця, ковбасу, оселедці, соки, сири, мед, овочі, бутильовану питну воду. Не кажучи вже про згущенку, тушкованку, крупи, рибні консерви, печиво та консервацію. «Катує» міністерство своїх бійців і одноразовим посудом. А на додачу ще й вітамінів підкинуло», - йдеться у коментарі до фотографій.


«Усім, в кого є хоч найменший сумнів у тому, що нас безперебійно забезпечують усім вищевказаним, – просимо на гостину!», - додають у бригаді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися